skip to Main Content
Промоция

Блиндирана входна врата модел Т-603

949.00лв. 759.00лв.

5 години гаранция

Статус: В наличност

Хипер врати София - промоция продукт до 15.06.24

Представяме  Ви блиндирана входна врата, изработена от 1,5 мм. прахово боядисан метал и 10мм. MDF панели с ламинатно покритие. Размери на вратата с касата-950/2050 мм.

Ако търсите модерни блиндирани врати в цвят бяло, това е правилният избор за Вас. Дебелината на крилото е 70мм, а възможните посоки на отваряне са: навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява, навън/дясна. Структурата на крилото представлява два  MDF-ламинирани панела-всеки по 10мм, а за шумо- и термоизолация е поставена минерална вата. Касата е регулируема и може да облече зид с дебелина до 34см (с възможност и до 44 см срещу допълнително заплащане). Моделът е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата, също и с „Г-образна“ лайсна на прага, което спомага за по-добра изолация и изграждане на праг.Вратата е снабдена с две независими заключващи системи, всяка с по три активни шипа.Добавена и трета скрита ключалка тип „резе“ от вътрешната страна. Патронът на горната ключалка от вътрешната страна е с фабрично поставен „върток“, служещ за улеснение при заключване.

В комплекта са включени:

  • Kрило, регулируема каса за зид с дебелина до 34см,
  • Черен обков,
  • Панти,
  • Шпионка,
  • Два секретни патрона с по три ключа и трета допълнителна ключалка, бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване.
  • От страната на пантите крилото е подсилено с шест пасивни шипа, чрез които крилото винаги е здраво закачено към касата в затворено положение на вратата.

**Повърхността на вратата подлежи на захабяване следствие на слънчевите UV-лъчи и влагата и не е подходяща за излагане на директни атмосферни влияния, освен ако няма изграден навес, който да предпазва вратата.

Back To Top
Обнови бисквитки