skip to Main Content

Показване на 1–12 от 420 резултата

В Хипер врати – София ще видите интериорни врати на едни от най-големите производители на пазара – Граде и Стандарт. Вратите се отличават с уникални дизайни, на ниски цени. Заповядайте да разгледате нашия онлайн каталог!

Евтини интериорни врати в София:

Предлагаме разнообразие от интериорни врати, отличаващи се с високо качество и всичко това на ниски цени в София. Те са подходящи за вили, офиси, къщи и апартаменти. Нашите вътрешни врати са подходящи също и за панелни жилища с метални каси. Те се предлагат в разнообразни размери. При нас имате възможност да закупите най-добрите вътрешни врати на едро и дребно. Те са произведени в едни от най-добрите заводи за производство на врати и аксесоари за врати. Освен вратите, които предлагаме в сайта, може да прегледате и онлайн каталога ни, от който може да си изберете уникални модели по поръчка. Разнообразието е гарантирано!

Граде – Интериорни врати

Предлагаме богат избор от врати на производителя Граде:

  • Вратите са изработени по иновативна технология и се отличават с изключително високо качество и устойчивост.
  • Можете да избирате между два класа покритие, пълнеж на крилото и уникални модели.
  • Вратите Граде се предлагат в луксозни цветове, които ще се запечатат във всеки спомен.
  • Изящни и елегантни, вратите от тази серия придават завършения вид, от който се нуждае всяка една къща, апартамент или офис.
  • Освен моделите, които са в нашия онлайн каталог предлагаме и модели по поръчка.

Интериорни врати Стандарт

Разгледайте нашия каталог от врати Стандарт на супер цени:

  • Предлагаме богата гама от цветове и модели.
  • В Хипер Врати – София ще откриете както фрезовани, така и остъклени модели.
  • Последните са направени, чрез подсилване на стъклото, което е с дебелина от 4 мм.
  • Крилото на вратите от серия Стандарт, са изработени от HDF плоскости, а рамката – от масивна дървесина.
  • В базовия комплект са включени всички необходими елементи по монтажа.
  • Вижте и възможните размери на вратата с касата и на крилото.

Какво са за нас интериорните врати

След като преминете през входната врата на жилището, първото нещо, което Ви прави впечатление това определено е самият интериор на апартамента, къща или офис. Какво е нещото, което най-добре подчертава хубавия интериор? Отговора е много лесен и това са интериорните врати. Без значение дали сте почитател на класическата естетика или се стремите към модерните тенденции за визия на Вашия дом, интериорните врати са ключа към това да направите всичко да изглежда уютно за Вас и Вашите близки.

Въпросите, които трябва да си зададете, преди да направите своя избор за врата, са много. Най-важните от тях са:

 • Ценови диапазон;
 • Материал за изработка;
 • Цвят на вратата;
 • С какви первази ще бъдат;
 • Какво всъщност искате Вие.
Интериорни врати от серии Gradde и Стандарт

Дизайн и облик на интериорните врати

Това, което е жизнено важно за да подберете правилно врата са материала и облика ѝ. Замислете се, че прекарвате голяма част от живота си у дома и като всеки нормален човек и Вие ще искате да се наслаждавате на приятната обстановка, която сте постигнали с взимането на много важни решения и правилното комбиниране на мебели, под и врати.

При избора на материал на интериорна врата опциите пред вас биха били:

 • MDF;
 • HPL;
 • Масивно дърво;
 • ПДЧ;
 • Стъкло.

Разбира се, всеки един от тези материали е с различна структура, здравина, устойчивост и не на последно място са с различна стойност. Гарантираме Ви, че която и врата да изберете, независимо от кой материал е изработена, ще Ви върши перфектна работа и ще изпълнява своите задачи на врата години наред.

Дайте тласък на въображението си

Всеки един от нас, при избора на нови интериорни врати, се оглежда първо за това в каква цветова гама се предлагат те. Това Ви решение трябва да обмислите много внимателно. Не купувате всеки ден нови врати, за това бъдете отговорни. Съчетайте цвета на вратата със стила на Вашия дом. Обърнете внимание на дограмата, мебелите, както и на пода. Не забравяйте да разпределите добре пространството в дома си, което означава да решите накъде ще се отваря Вашата врата. Един малък съвет, разгледайте нашите аксесоари, които биха Ви били от полза във всеки един аспект. Всичко има значение, за това нашия съвет е да направите избора със сърцето си.

Заложете на качеството, на абсолютно достъпна цена. Изберете врати Хипер и няма да сбъркате. Защото ние знаем от какво се нуждаете Вие. Заповядайте в нашите магазини, където ще получите коректно обслужване и бърза доставка. Предлагаме и монтаж на избраните врати. Доверете ни се и няма да останете разочаровани!

Модни тенденции при избора на Интериорни врати

По този въпрос няма особена революция. Белите интериорни врати може би никога няма да излязат от мода. Както и до сега, те са супер практични и остават актуални. Въпреки това ние винаги даваме шанс на своите клиенти да разгледат широката ни цветова гама. Както при всяко решение относно цветовете на вътрешните врати, ще трябва да вземете предвид атмосферата, която се надявате да създадете в дома си. Яркият цвят ще добави енергия в пространството, а неутрален или приглушен тон ще помогне на стаята да се почувства успокояващо и спокойно. Разберете, че вратите не са там само за да разделят помещенията, те са на връхна точка в интериора на дома.

Интериорна врата от серия Gradde

Цветови палитри

Ние от Хипер Врати винаги поддържаме високо ниво щом става дума за качеството на нашите врати, както и за комуникацията ни с наши клиенти. За това винаги се стараем да разширяваме каталозите си и да даваме безкраен избор, с цел да намерим перфектната врата за всеки един от вас. Някои от най-популярните ни цветове за интериорни врати са:

 • Златен дъб;
 • Сибирска Лиственица;
 • Венге;
 • Орех Рибейра.

Важното е да имате ясна концепция, която да следвате и винаги помнете, когато избирате цвят за вътрешните си врати, той трябва да се свързва с цялостната цветова палитра на дома. С други думи, често в новия интериор акцентът пада точно върху вратата. И дори да не го забелязвате, стилът на вратата неизменно внася очарование и уют. Във всеки един модел интериорна врата, който предлагаме в нашия магазин има определен иновативен ентусиазъм, нов поглед към естетиката и функционалността.

Back To Top
Обнови бисквитки