skip to Main Content

Показване на 1–12 от 41 резултата

Евтини блиндирани врати с ламинат в София

Блиндирани врати в София на ниски цени, подходящи за всеки апартамент, къща, вила или мазе. Нашите врати са здрави и надеждни. Оборудвани са с модерни заключващи системи. Могат да се закупят в разнообразни варианти на едро и дребно.

Сигурност за Вас и Вашия дом

Искаме да Ви запознаем с това, какво наистина представляват блиндираните входни врати. Всички искаме да предпазим себе си, имуществеността си и да защитим нашия дом от външни влияния. Нашите блиндирани врати, предлагат сигурност, чрез модерни системи за заключване, като вратите са изработени и покрити от качествени материали. По този начин ние Ви предоставяме врати, които ще Ви служат с години наред, по най-добрият възможен начин.

Изберете правилната входна врата

Както навсякъде така и тук, изборът винаги е бавен и сложен процес, особено що се отнася до нашата входна врата, която ще бъде лицето на нашия дом години наред. Има няколко важни факторa, с които да се съобразите, при избора на нова врата.

  • Ценови диапазон;
  • Стил и дизайн;
  • Сигурност;
  • Шумо и топлоизолация;
  • Спецификации на вратата.

Бюджет за врата

Както не веднъж сме Ви съветвали, не трябва да пестите пари и усилия за избора на нова врата, особено щом става на въпрос за входната. Постарайте се да направите правилния избор, защото тя ще бъде отражение на Вашия дом.

Дизайн и облицовка

При нас ще откриете широка гама от модели блиндирани врати. Определено ще се затрудните с избора на правилния дизайн на вратата, който да пасне идеално на вътрешния интериор на дома. Разполагаме с най-различни цветове и шарки и нашия съвет към Вас е да не бързате с този детайл. Помислете и върху това как да съчетаете цветовата гама. Бъдете сигурни, че при нас ще откриете мечтаната блиндирана входна врата.

Функционалност на вратата

Oсвен за декорация и да защити Вашия дом, вратата извършва много други функции, като най-главни са шумо и топлоизолация. С множество изследвания е доказано, че с правилния избор на входна врата, Вие пестите от загубата на топлина, като по този начин лесно може да си възвърнете част от сумата за самата врата. Ако имате шумни съседи или живеете в къща и всичкия шум отвън се усеща и вътре, Ви предлагаме да си закупите блиндирана врата от нас, като всеки наш модел предлага шумо и топлоизолация на високо ниво.

Заповядайте при нас. Нашите консултанти ще Ви помогнат с това да изберете мечтаната за Вас блиндирана входна врата.

Back To Top