skip to Main Content
Бяла Интериорна врата в модерен облик

Защо да изберем бяла интериорна врата?

Независимо дали планирате да обзаведете нов апартамент, или да го ремонтирате, вратите несъмнено ще бъдат важна част от интериора. Осигурява поверителност, намалява шума или свързва помещенията. Те ще се превърнат не само във функционален, но и в дизайнерски елемент. Този цвят интериорни врати са лаконични и стилни, това са продукти, които поддържат всяка една концепция.

Бели врати като универсално естетично интериорно решение

Няколко аргумента защо бялата врата е правилният избор:

Белите врати са голямо предимство, особено в апартаменти, където вратата е по-лесна. За разлика от, например, фурнированите врати (особено по-меки дървета като елша и клен), такива интериорни врати са много издръжливи и могат да преодолеят голямо натоварване под формата на игра на деца или нокти на животни. Освен това са много по-лесни за поддръжка.

Това е свързано и с покупната цена, която е наистина много благоприятна (може да се
каже, че белите врати са сред най-евтините видове врати на пазара). Така че ако тези врати бъдат унищожени, това няма да ни засегне толкова, колкото ако сме инвестирали в по-скъпи фурнировани или дървени врати.

Съобразете избора си с мебелите, дограмата и пода

Ако имате пластмасови прозорци у дома, тогава белите врати са най-добрият избор. Бялата интериорна врата завършва външния вид на прозорците и по този начин цялата изглежда неразделна, без да нарушава елементи. Освен това комбинацията от бели прозорци и дървени врати оптически намалява пространството, което не е желан елемент.

Комбинации с бяла интериорна врата

Белите врати са решение и за помещения, където имаме различен тип под, избран във всяка стая. Като алтернатива, ако имаме други видове дървесина, избрани в различни стаи (които след това биха попречили на вратата). Бялото е универсално и върви добре с всичко. Може да се каже, че изборът на врати с такъв цвят никога не може да съсипе нищо.

Когато избирате бяла врата, трябва да запомните някои от нюансите. Неспазването им е изпълнено с грешки, които ще отменят всички усилия за създаване на идеален интериор. Запомнете следните точки:

  • 1. Декорирането на апартамент със стени в цвят слонова кост със снежно бели врати е неприемливо. В този случай стените ще изглеждат остарели и дори мръсни. Лъскавият червен или бежов под ще влоши ситуацията.
  • 2. Ако добавите вряща бяла врата към флорална баня, рискувате да получите безвкусен провинциален интериор.
  • 3. В напълно тъмен интериор, врата в класически бял цвят ще изглежда зле. Тя трябва да се поддържа от декоративни елементи: вази, възглавници, стенни часовници.

Наблюдавайки тези техники, ще можете хармонично да въведете бяла вътрешна врата във вътрешността на къщата, трансформирайки я към по-добро.

Back To Top