skip to Main Content
Бяла Интериорна врата в модерен облик

Защо да изберем бяла интериорна врата?

Независимо, дали планирате да обзаведете нов апартамент или да го ремонтирате, вратите несъмнено ще бъдат важна част от интериора. Осигуряват поверителност, намаляват шума или свързват помещенията. Те се оказват, не само функционален, но и дизайнерски елемент. В бял цвят – интериорните врати са лаконични и стилни, това са продукти, които поддържат всяка една концепция.

Белите врати – универсално и естетично интериорно решение

Няколко аргумента в подкрепа, че бялата врата е правилният избор:

Белите врати имат своята положителна страна, защото замърсяванията по тях се виждат и отстраняват на момента, само с едно движение. За разлика от тъмните врати, например, където може с години да се наслоява мръсотия, която в един момент става видима и много трудна за премахване.

Още един привличащ плюс е достъпната им цена, която е наистина много благоприятна. Оказва се, че вратите в бял цвят са сред най-евтините видове врати на пазара. Това предполага и известно спокойствие на собствениците, защото не са инвестирали в по-скъпи фурнировани или дървени врати.

Съобразете избора си с мебелите, дограмата и пода

Ако имате бели рамки на прозорци у дома, тогава и белите врати са най-добрият избор. Бялата интериорна врата завършва външния вид на стаята и по този начин всичко става една неразделна част, излъчваща хармония, без да се нарушава баланса. Известно е, че комбинацията от бели прозорци и дървени врати оптически намалява пространството, което не е желан от никого ефект.

Комбинации с бяла интериорна врата

Белите врати имат функцията оптически да правят помещения по-просторни, особено, ако имате различен тип под, който да им контрастира. Цветът позволява да имате повече избор за настилките и всичко останало във всяко едно от помещенията. Бялото е универсално и върви добре с всичко. Може да се каже, че решението за врати с такъв цвят, не би Ви създало пречки, а напротив ще Ви помогне.

Някои важни правила при използването на белите врати

Все пак, избирайки бяла врата, внимавайте за някои неща. С неспазването им рискувате грешки, а те ще Ви създадат спънки при стремежа за създаване на идеален интериор. Запомнете следните точки:

  • Декорирането на апартамент със стени в цвят слонова кост и снежно бели врати е доста неприемливо. В този случай, стените ще изглеждат остарели и дори мръсни. Лъскавият червен или бежов под ще влоши ситуацията.
  • Ако добавите бяла врата към флорална баня, рискувате да получите безвкусен провинциален интериор.
  • В напълно тъмен интериор, врата в класически бял цвят ще изглежда зле. Начин да подобрите дизайна е използването на подходящи декоративни елементи: вази, възглавници, стенни часовници.

Взимайки предвид изложените несъответствия ще можете хармонично да се наслаждавате на белите си интериорни врати, трансформирайки жилището си, така че да изглежда модерно, в стил, който не натоварва, а изглежда изключително свежо! Белите врати са винаги на мода, стига да са съчетани хармонично!

Back To Top
Обнови бисквитки