skip to Main Content
Нова Входна Врата за Вашия дом

Втора входна врата

Тази статия има за цел, да определи кога, защо и дали изобщо имаме нужда от втора входна врата и дали това не е остаряла и излишна практика!

Защо избираме да поставим втора входна врата?

Често такова решение взимаме от гледна точка на сигурност. Допълнителната „преграда”, носи допълнително спокойствие, що се отнася до опитите за кражба или нахлуване в нечий дом.

Друга причина е шумо и топлоизолацията. Никой не желае цялата кооперация да слуша какво се говори вкъщи. Също така никой не желае течението от коридора на стълбите да изстудява допълнително вътрешното пространство. Но тук трябва да си зададем въпроса нужна ли е втора врата или решението е да заменим сегашната с нова входна врата.

Какъв е резултатът?

Вследствие на всички гореописани наши притеснения започват едни сложни планирания, стратегии и главоболия, които най–често се изразяват в следното:

  • Трябва да изберем врати, които да са съвместими една с друга;
  • Трябва да намерим майстор за допълнителните дейности, защото такива ще има със сигурност;
  • Трябва много внимателно да уточним посоките на отваряне на вратите и да обмислим как всичко да е естетически издържано, но в същото време функционално;
  • В крайна сметка след коментиране с консултанти, разговори с майстори, избираме, купуваме, монтираме, довършваме.

Струват ли си и нужни ли са всъщност всички усилия? – Не!

Какво е решението?

  • Насочваме се към магазин или сайт, където ще намерите Вашата мечтана входна врата;
  • Оставяме се в ръцете на консултантите, на които представяме своите изисквания;
  • Избираме и закупуваме блиндирана врата, оребрена с метални профили, допълнителни уплътнения на всички необходими места, както и заключващи системи от доказан производител.

Една добре изработена и правилно монтирана входна врата с хубава дебелина на крилото и специален пълнеж, за предпочитане каменна или минерална вата и поне две независими заключващи системи е отличен еквивалент на обикновена метална и втора дървена такава, както от гледна точка на сигурност, така и на шумо и топлоизолация! Кой е най-добрият пълнеж за входната врата – това е въпрос, за който си струва да отделите малко време, за да избегнете грешен избор.

Back To Top
Обнови бисквитки