skip to Main Content
Нова Входна Врата за Вашия дом

Втора входна врата?

Тази статия има за цел, да определи кога, защо и дали изобщо имаме нужда от втора входна врата и дали това не е остаряла и излишна практика!

Защо избираме да поставим втора входна врата?

Често такова решение взимаме от гледна точка на сигурност. Допълнителната „преграда”, носи допълнително спокойствие, що се отнася до опитите за кражба или нахлуване в нечий дом.

Друга причина е шумо и топло изолацията. Никой не желае цялата кооперация да слуша какво се говори вкъщи. Също така никой не желае течението от коридора на стълбите, да изстудява допълнително вкъщи. Но тук трябва да си зададем въпроса нужна ли е втора врата или решението е да заменим сегашната с нова входна врата.

Какъв е резултатът?

В следствие на всички гореописани наши притеснения, започват едни сложни планирания, стратегии и главоболия, които най – често се изразявават в следното:

  • Трябва да изберем врати, които да са съвместими една с друга;
  • Трябва да намерим майстор за допълнителните дейности, защото такива ще има със сигурност;
  • Трябва много внимателно да уточним посоките на отваряне на вратите и да обмислим как всичко да е естетически издържано, но в същото време функционално;
  • В крайна сметка след коментиране с консултанти, коментиране с майстори, избираме, купуваме, монтираме, довършваме.

Струват ли си и нужни ли са всъщност, всички усилия? – Не!

Какво е решението?

  • Насочете се към нашия магазин или разгледайте нашия сайт, където ще намерите Вашата мечтана вхона врата;
  • Оставяме се в ръцете на консултантите, на които представяме своите изисквания;
  • Избираме и закупуваме блиндирана врата, оребрена с метални профили, допълнителни уплътнения на всички необходими места, както и заключващи системи от доказан производител.

Една добре изработена и правилно монтирана входна врата с хубава дебелина на крилото и специален пълнеж, за предпочитане каменна или минерална вата и поне две независими заключващи системи е отличен еквивалент на обикновена метална и втора дървена такава, както от гледна точка на сигурност, така и на шумо и топлоизолация!

Back To Top