skip to Main Content
Vhodna3

Входни врати серия Але Доорс

Ако търсите входна врата на достъпна цена, то тогава серия Але Доорс е точно за вас. Днес ще ви разкажем защо си заслужава да се сдобиете с модел от тази категория врати.

Изцяло гладкият панел изработен от ПДЧ плоскости, без абсолютно никаква декорация по повърхността, е именно този, който впечатлява нашите клиенти на първо място. Всъщност повечето потребители не обичат претруфени украски и фрезовани линии. Напротив! Те предпочитат предимно по-изчистени модели. Изработени в красиви цветове, вратите от серия Але Доорс биват един страхотен избор за вашия нов дом. Предлагайки се в съответните багри: Сунта, Наполи и Венге, те могат да се съчетаят перфектно с цялостното ви обзавеждане.

402 7

Сунта. Светло сивият цвят е ненатрапчив се, а по-скоро неутрален и със сигурност отива на всичко. Той никак не е обвързващ, така че можете съвсем спокойно да освежавате боята на коридора за в бъдеще, дори и да пожелаете тя да бъде променена в ярко зелено или пък пурпурно лилаво.

Наполи. Тук производителят определено се е заиграл с нюансите. Наполи е изключително интересен и заинтригуващ цвят. Кафявото определено ще създаде усещане за уют и топлина във вашия дом.

Венге. Венгето е стандартен доста тъмен цвят, често издирван от нашите потребители. Той е удобен и практичен за външна врата, тъй като не се зацапва. Тъмната гама също позволява да бъде съчетавана лесно с боята на стените, с пода и с останалите интериорни врати в обекта.

Двата модела 402 Sunta и 404 Wenge на Але Доорс са с черна праховобоядисана метална каса, при което се получава впечатляващ контраст с цвета на крилото. От друга страна касата при модел 403 Napoli е боядисана в кафяво, за да се слива с дървените панели.

Вратите от тази серия се гордеят и с други свои качества като: двойна заключваща система, три на брой пасивни шипа и изолация от полистерен.

Какво повече да кажем! Але Доорс – защото не винаги цената определя качеството!

Back To Top