skip to Main Content
Интересни входове на дома

Входни врати с транспортен дефект – предимства

Думата „дефект” предизвиква отрицателна нагласа у повечето потребители. Те веднага се отказват от дадения артикул, предимно заради това: „Какво биха си помислили съседите?” или „Как ще влагам средства в нещо, което не е наред?“. Определено обаче, тук ще поговорим за нещо друго – за врати с транспортен дефект. Това са чисто козметични „повреди” по една врата.

Това би могло да включва – леко нарушено покритие на вратата, нащърбена или леко огъната каса. Тези детайли са такива, че по никакъв начин не нарушават функционалността на входната врата. Като цяло практиката за закупуване на артикули с някакъв дефект е много разпространена из цял свят. Може да се закупят артикули от малки до големи електроуреди, от дребни артикули от нашето домакинство като сервиз за хранене, до автомобил. Тук ще се опитаме да извлечем някои от предимствата на това да закупите такава врата.

Цената

Определено това е една от главните причини, подобни продукти да са толкова популярни – вратите са достъпни на цени доста по-ниски от продажните им в момента. Това би било много добре решение, ако Ви е наложително в кратък срок да закупите входна врата, но не искате да инвестирате прекалено голяма сума за нея. Може да прибегнете към този вариант, ако Ви трябва врата за някоя по-стара къща на село/вила, таванско помещение, пристройка или ако сте решили да предоставите под наем апартамент, който в момента не можете да ползвате.

Идие за модерен вход на дома

Срокове

Хубавото на тези врати е, че те винаги са „налични” – какво имаме предвид? Обикновено при избор на врата често се получава, че изработката и доставката ѝ може да отнемат от 14 до 35 работни дни. А тези врати бихме могли да си ги получите веднага. Това е много важно, когато Ви се налага да закупите врата спешно! Не мислите ли, че е голям плюс?

Дефекта може да се превърне в ефект

Определено за по-сръчните от Вас това е голямо предимство. При тези входни врати може да развихрите въображението си и да експериментирате. Може да промените цвета на касата, да добавите нови детайли, които да „замаскират” проблема, да облепите с фолио или да добавите стикери и тогава получавате една уникална врата, с която можете да се похвалите само Вие. Освен това можете да сътворите от такава врата стилна закачалка или пък маса – запознайте се с нашите идеи за употреба на стари врати!

Back To Top
Обнови бисквитки