Украсяване на входната врата за Коледа

Няколко начина за украсяване на входната врата за Коледа

Коледа е съвсем скоро тук, затова ще Ви представим няколко интересни начина да украсите Вашата входна врата.

Използвайте комбинация от стратегии, за да направите не само входната врата, но и пространството около нея да изглежда увлекателно и празнично. Закачете венец на вратата и я рамкирайте със саксии и зеленина, украсени с коледни украшения.

Ако имате врата с прозрачно стъкло, можете да покажете венеца от всяка страна, която предпочитате, така че ако смятате, че ще бъде твърде студено, за да го изнесете навън, просто го донесете на закрито. Можете да добавите и няколко декорации навън, ако искате.

Какво ще кажете за сладък мини венец вместо обикновен? Всъщност можете да използвате двата типа, ако искате. Малкият венец може да бъде направен от картон или хартия и можете да го украсите. Сложете го на дръжката на вратата.

Вместо венец, можете да украсите предната врата с коледни чорапчета. Има куп дизайни, които можете да опитате. Напълнете всяко чорапче с лакомства, така че всеки гост да вземе един, когато почука на вратата Ви.

Двойката стари зимни кънки могат да се превърнат в охлаждащо и оригинално украшение за предната врата. Това би било подобно на коледното чорапче, но от различен вид. Добавете и някои орнаменти, като например някои малки миниатюрни кутии или някои сладки етикети.

Чувствате ли, че обикновеният венец не е достатъчен, за да направи входната врата да изглежда празнична? Какво ще кажете за три венци? Можете да закачите втората от първата и третата от втората с лента. Заедно те могат да изглеждат като очертанията на снежен човек.
Ако решите да направите сами венеца, можете да използвате зеленина от собствената си градина или задния двор. Всъщност може би е време да отрежете храстите пред дома Ви, и да използвате изрезките, за да направите пълен и красив венец достоен за Вашата входна врата.
Не можете наистина да се объркате с вечнозелен венец, независимо дали решите да го направите от нулата, като използвате неща от собствения си двор или да го купите готов. Важното е как ще изглежда на входната врата.

Няколко начина за украсяване на входната врата за Коледа
Оцени