Заяви БЕЗПЛАТЕН оглед
Vrata

Смени блиндираната си врата с модел Т-109. Характеристики на Т-109

Както всяка мебел така и за вратата идва един момент, в който се амортизира и се поврежда повърхността ѝ. Никой не харесва да бъде дома му със стари вещи, които с времето са овехтели и не излъчват приветлив вид и позитивна енергия, а най-важното, че това е сигурността на дома. Също важно е блиндираната врата да бъде по стил и цвят близка до интериорните врати. Ако си представим дома след ремонт с нови мебели, стени, под, които придават уют и една стара блиндирана врата би развалила целия този красив интериор. Време е за нещо ново, сигурно и с добър външен вид.

Изисквания към блиндираната врата

Новата врата трябва да бъде с добра шумо и топлоизолация, също така и заключващата система. Сега се предлагат за най-качествени и сигурни врати – блиндираните. Старата врата не е толкова шумо и топлоизолираща или няма изобщо някаква изолация. С един удар и си вътре – в нечий дом, а новата може да бъде по-сигурна и по-защитена, както и с много по-добра визия. Възможно е старата ни врата също да е добре защитена и функционална. Една нова врата би придала допълнение към новия интериор, би внесла положителна енергия в дома Ви.

T 109

 

Блиндираната врата е лицето на Вашия дом, това е показността и грижата към дома Ви. Писнало Ви е всяко лято да боядисвате вратата си, за да има по-добра визия, вместо да излезнете на разходка или на басейн. При ежегодишни корекции на старата врата се получава наслояване на боя и напукване – най-доброто решение е да изберете нова. Новата врата Ви дава по-голяма сигурност и защита.

Блиндирана врата Т-109

Блиндираната врата Т109 е изградена от два 10мм МДФ ламинирани панела. За шумо и топлоизолация има минерална вата, има вграден лист метал с дебелина на лист 1,2мм. Крилото е 7 см. Изображението на Т109 от лицевата и задната част е от много добре изглеждаща фрезовка, която придава завършеност на модела. Крилото е подсилено от страната на пантите с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата влизат в касата. Касата е регулируема с первази от двете страни. Вратата я има в два размера 860-1970/900-2000 и облича зид до 34 см. Заключващата система е ДАФ моноблог, с по три активни шипа, има възможност за посоките на отваряне. Има изцяло уплътнение, но няма изграден праг, а има геобразна лайсна, на която е уплътнението.

Това е сигурността и правилният избор за вашия дом.