skip to Main Content
Кафява дървена врата на къща в черен цвят

Смени блиндираната си врата с модел Т-109. Характеристики на Т-109

Както всяка мебел така и за вратата идва един момент, в който се износва и се поврежда повърхността ѝ. Никой не харесва домът му да е затрупан със стари вещи, които с времето са овехтели и не излъчват приветлив вид и позитивна енергия, а най-важното, че вратата е сигурността на дома. Също важно е блиндираната врата да бъде по стил и цвят близка до интериорните врати. Ако си представим дома след ремонт, с нови мебели, стени, под, които придават уют и една стара блиндирана врата, би развалила целият този красив интериор. Време е за нещо ново, сигурно и с добър външен вид.

Изисквания към блиндираната врата

Новата врата трябва да бъде с добра шумо и топлоизолация, също така и заключващата система. Сега се предлагат за най-качествени и сигурни врати – блиндираните. Старата врата не е толкова шумо и топлоизолираща или няма изобщо никаква изолация. С един удар и си вътре – в нечий дом, а новата може да бъде по-сигурна и по-защитена, както и с много по-добра визия. Възможно е старата Ви врата също да е добре защитена и функционална. Една нова врата би придала допълнение към новия интериор, би внесла положителна енергия в дома Ви.

Блиндирана входна врата T 109

 

Блиндираната врата е лицето на Вашия дом, от нея е видно отношението и грижата към дома Ви. Писнало Ви е всяко лято да боядисвате вратата си, за да има по-добра визия, вместо да излезнете на разходка или на басейн. При ежегодишни корекции на старата врата се получава наслояване на боя и напукване – най-доброто решение е да изберете нова! Избраната нова врата Ви осигурява по-висока сигурност и защита. Изборът на блиндирана врата, носи със себе си набор специфични изисквания, с които всеки трябва да се запознае предварително.

Блиндирана врата Т-109

Блиндираната врата Т109 е изградена от два ламинирани панела от по 10 мм. всеки, направени от MDF. Осигуряването на шумо и топлоизолацията е гарантирана от минерална вата, има поставен и лист метал, който е дебел 1,2 мм. Крилото е 7 см. Изображението на Т109 от лицевата и задната част е от много добре изглеждаща фрезовка, която придава завършеност на модела. Крилото е подсигурено специално от страната на пантите с пасивни шипове, 6 бр, които имат задачата да се позиционират в касата, когато се затвори вратата. Касата е от типа – регулируема и на нея могат да се поставят первази и от двете страни. Вратата я има в два размера, които са стандарт: 860/1970 мм. и 900-2000 мм., като облича зид до 34 см. Заключващата система притежава по три активни шипа и има възможности за избиране посоките на отваряне. Включено е уплътнение, но няма изграден праг, а има Г-образна лайсна, на която е уплътнението.

Това е сигурността и правилният избор за Вашия дом!

Back To Top
Обнови бисквитки