skip to Main Content
Suveti Vhodni Vrati 1

Съвети за закупуване на нова входна врата

Вашата входна врата оказва огромно въздействие на дома Ви! На първо място това е външния вид. След това, повишава защитата, а е и голям фактор, влияещ върху използваната енергия във Вашия дом. Един от честите въпроси, които хората се питат е: „Как да избера входна врата, която отговаря на моите нужди?“.

Прочетете по-долу пет препоръки, относно, как да вземете решение за нова входна врата, която да отговаря на потребностите на жилището Ви!

Стил

Когато взимате решение за нова входна врата, важно е да разгледате стила на Вашия дом и изберете такава, която да го завърши. Един от вариантите е да предпочетете тази, която да подчертава характера на екстериора на Вашето жилище, сливайки се плавно с него. Ако сте смели, можете да осъществите желанието си, входна врата да се откроява ярко, привличайки огромно внимание най-вече върху себе си.
​ Размери и конфигурации

Без значение е, дали се опитвате да вдъхнете чувство за величие, избирайки двойна врата или искате стъкла, чрез които светлината да изпълва Вашия дом още преди да прекрачите врата – идеите са безкрайни! От широки единични врати до двойни, от врати облицовани със стъкло до врати с плътни крила в най-различни форми – всяка конфигурация е възможна!

Цвят

Мечтаете ли да сте забелязани и да накарате всеки гост да бъде впечатлен, още преди да е влязъл в дома Ви, то нека цветът бъде акцентът! Днес съвременното предлагане в сферата, предоставя огромна гама от входни врати. Те могат да са фабрични с по-стандартни цветове, до опции за изработване по поръчка, които дават по-големи варианти и възможности. Лесно можете да намерите входна врата, която идеално да се вписва с елементите на Вашия екстериор, но и интериор.

Материал

Изборът на материал, при входната врата, зависи от няколко фактора. Едно от нещата, които няма как да се подминат, е че фибростъклото, използвано при вратите е по-устойчиво на драскане и огъване, спрямо металните врати, но за сметка на това при по-силен удар то може да се пукне. Поглеждайки блиндираните врати – те са издръжливи и лесни за поддръжка, но ако е надрана и не се пребоядиса бързо има значителен шанс за появата на ръжда.

Гаранция

Не на последно място, убедете се, че сте наясно за гаранцията си и всичко, което може или не може да бъде покрито от нея. Само крилото ли е включено? Включва ли се в гаранцията обковът и аксесоарите? Грешки при монтажа, смятат ли се за гаранционни? Какви действия от Ваша страна биха анулирали гаранцията? Този набор от въпроси, можете спокойно да зададете още в магазина, за да избегнете неприятно изненадващи проблеми.

Надяваме се, предоставената информация да Ви е от полза в начинанието – подмяна на входна врата!

Back To Top