skip to Main Content
Двойна входна врата - дървена

Съвети за закупуване на нова входна врата

Вашата входна врата оказва огромно въздействие на дома Ви! На първо място това е външният вид. След това, тя повишава защитата и е фактор, влияещ върху използваната енергия във Вашия дом. Един от честите въпроси, които хората се питат е: „Как да избера входна врата, която отговаря на моите нужди?“.

Прочетете по-долу пет препоръки, относно, как да вземете решение за нова входна врата, която да отговаря на потребностите на жилището Ви!

Стил

Когато взимате решение за нова входна врата, важно е да разгледате стилът на Вашия дом и изберете такава, която да го завърши. Един от вариантите е да предпочетете тази, която да подчертава характера на екстериора на Вашето жилище, сливайки се плавно с него. Ако сте смели, можете да осъществите желанието си входната врата да се откроява ярко, привличайки огромно внимание най-вече върху себе си.

​ Размери и конфигурации

Без значение е, дали се опитвате да вдъхнете чувство за величие, избирайки двойна врата или искате стъкла, чрез които светлината да изпълва Вашия дом още преди да прекрачите врата – идеите са безкрайни! От широки единични врати до двойни, от врати облицовани със стъкло до врати с плътни крила в най-различни форми – всяка конфигурация е възможна!

Цвят

Мечтаете ли да сте забелязани и да накарате всеки гост да бъде впечатлен, още преди да е влязъл в дома Ви, то нека цветът бъде акцентът! Днес съвременното предлагане в сферата, предоставя огромна гама от входни врати. Те могат да са фабрични с по-стандартни цветове, до опции за изработване по поръчка, които дават по-големи варианти и възможности. Лесно можете да намерите входна врата, която идеално да се вписва с елементите на Вашия екстериор, но и интериор.

Материал

Изборът на материал, при входната врата, зависи от няколко фактора. Едно от нещата, които няма как да се подминат, е че фибростъклото, използвано при вратите е по-устойчиво на драскане и огъване, спрямо металните врати, но за сметка на това при по-силен удар, то може да се пукне. Поглеждайки блиндираните врати – те са издръжливи и лесни за поддръжка, но ако имат нарушена повърхност и не се пребоядисат бързо има значителен шанс за появата на ръжда. Тя се появява преди всичко при входни врати изложени на външни условия. Не пропускайте да научите повече за това, ако имате къща и Ви предстои подмяна на външната врата.

Гаранция

Не на последно място, убедете се, че сте наясно за гаранцията си и всичко, което може или не може да бъде покрито от нея. Само крилото ли е включено? Включва ли се в гаранцията обковът и аксесоарите? Грешки при монтажа, смятат ли се за гаранционни? Какви действия от Ваша страна биха анулирали гаранцията? Този набор от въпроси, можете спокойно да зададете още в магазина, за да избегнете неприятно изненадващи проблеми.

Надяваме се, предоставената информация да Ви е от полза в начинанието – подмяна на входна врата!

Back To Top
Обнови бисквитки