skip to Main Content
Съвети за интериорни врати

Съвети за интериорните врати, които трябва да знаеш!

Когато чуем смяна на интериорни врати и дланите започват да ни се потят от притеснение, но след като прочетете тези съвети за интериорните врати по-надолу, ще Ви се прииска и на Ваши приятели да смените интериорните врати.

Не пропускайте нищо относно интериорните врати

Нека започнем с най-важното – от какъв материал е хубаво да бъде изработена вратата. За тези, които искат да е максимално шумоизолирано препоръчваме вратата да е изградена от HDF плоскости, като нашият модел Gradde Axel Voll. В този модел няма никакъв въздух и това го прави шумоизолиран. Но ако искате вратата да я затваряте с лекота, то тогава може да изберете  крило с пчелна пита.
Важно е да заложите и на хубаво покритие. То може да бъде фолио, ламинат или дървесни частици. Всичките ни интериорни врати са влагоустойчиви и ако няма директно обливане от душа в банята, може спокойно да сложите интериорна врата в мокро помещение.

Идва моментът, в който да изберем и цветът на вратата. Той най-лесно се съчетава с пода. Един вариант е да съчетае подът и вратата и като добавим хубав перваз на ламината вратата седи завършено и много изчистено.

Сега да вземем решение и за посоката на движение на вратата. Има два вида интериорни врати – фалцови и безфалцови. Фалцовите се определят лява или дясна, но безфалцовите можете да ги завъртите във всички посоки, тъй като самото крило влиза вътре в касата, а фалцовите лягат върху нея.  Изборът на размер на интериорните врати е ключов. Трябва да знаете, че няма стандартни размери на помещенията. Почти всеки случай на врата си има своите размери. Това не трябва да Ви плаши от малко денивелация или малко крив отвор. Ние можем да Ви препоръчаме врата с Вашите размери на достъпни за Вас цени.

Когато вече знаете всичко това, може да влезете уверени в шоурума и да зададете ясно и точно въпросите си към нашите консултанти, а те с радост ще Ви помогнат в избора Ви.

Back To Top
Обнови бисквитки