skip to Main Content
Съвети за интериорни врати

Съвети за интериорните врати, които трябва да знаеш!

Когато чуем смяна на интериорни врати и дланите започват да ни се потят от притеснение, но след като прочетете тези съвети за интериорните врати по-надолу, ще ви се прииска и на ваши приятели да смените интериорните врати.

Нека започнем с най-важното – от какъв материал е хубаво да бъде изработена вратата. За тези, които искат да е максимално шумоизолирано препоръчваме вратата да е изградена от HDF плоскости като нашият модел Gradde Axel Voll. В този модел няма никакъв въздух и го прави шумоизолиран. Но ако искате вратата да я затваряте с лекота, то тогава може да изберете с пчелна пита.
Важно е да изберем и хубаво покритие. То може да бъде фолио, ламинат или дървесни частици. Всичките ни интериорни врати са влагоустойчиви и ако няма директно обливане от душа в банята, може спокойно да сложите интериорна врата в мокро помещение.

Идва моментът, в който да изберем и цвета на вратата. Той най-лесно се съчетава с пода. Един вариант е да съчетае подът и вратата и като добавим хубав перваз на ламината вратата седи завършено и много изчистено.

Сега да вземем решение и за посоката. Има два вида интериорни врати – фалцови и без фалцови. Фалцовите се определят лява или дясна, но без фалцовите можете да ги завъртите във всички посоки, тъй като самото крило влиза вътре в касата, а фалцовите лягат върху нея.

Трябва да знаете, че няма стандартни размери на помещенията. Почти всеки случай на врата си има своите размери. Това не трябва да Ви плаши от малко денивелация или малко крив отвор. Ние можем да Ви препоръчаме врата с Вашите размери на достъпни за Вас цени.

Когато вече знаем всичко това може да влезнем уверени в шоурума и да зададем ясно и точно въпросите си към нашите консултанти, а те с радост ще Ви помогнат в избора Ви.

Back To Top