skip to Main Content
Различни видове входни врати

Различни видове входни врати

За съжаление, най-добрите входни врати за домашна сигурност не винаги са най-естетически. Хората обичат вратите им да изглеждат привлекателно, като добавят стъклени орнаменти, странични просвети и декоративни витражи. Но истината е, че най-сигурните входни врати нямат прозорци или стъкло и не трябва да имат странично остъкление особено от страна на бравата.

Но не всички външни врати за домовете си еднакви по визия. Трябва да се имат предвид нещата, сред които са разходите, поддръжката, външният вид, енергийната ефективност и колко ефективни са за предотвратяване от влизане с взлом.

Врати от дърво

Дървените врати са добра опция за сигурност за входна врата, но тя трябва да бъде врата от масивно дърво. Обикновено дървените врати, които се описват като външни врати, са твърди и винаги са с дебелина 1 3/4 ″. Те могат да бъдат закупени като предварително окачена врата, която включва рамката, или като плоча, където е само вратата и без рамка.

Има някои характеристики, които трябва да сте наясно, ако планирате да закупите дървена входна врата. Вратите от дърво са по-малко енергийно ефективни от вратата от фибростъкло или изолирана стомана. И трябва да се поддържа по-често от врата от стомана или фибростъкло.

Ако не е с УВ защита, има възможност самата врата да се надуе, раздуе, и да се напука покритието. Затова трябва да е със защита, поради излагане на атмосферни влияния.

От гледна точка на сигурността, ако са сдвоени с подходяща арматура и арматура, вратите от масивно дърво работят добре. Вратите от масивно дърво изглеждат приятно, но поддръжката на тях е задължителна. Производствените процеси станаха по-добри, но истинска дървена врата ще се изкриви поради дъжд, замръзване и топлинни цикли, ако бъдат пренебрегвани. Така че, ако искате да ги поддържате, те са жизнеспособна опция.
Най-добрата входна врата за сигурност е стоманената врата.

Стоманени врати

Стоманените входни врати са най-икономичните врати. Те са по-добър вариант за сигурност от врати от дърво или дори врати от фибростъкло.

При ритане или злоупотреба със стоманени врати е по-вероятно да се вдлъбнат или да се огънат, отколкото да бъдат пробити. Но те устояват на изкривяване и въздействия на времето.

Стоманените врати се доставят с енергийно ефективно полиуретаново ядро вътре в поцинкована външна 22 или 24 габарита. Да ги направим по-ефективни от дървена врата, но по-малко от врата от фибростъкло.

Стоманените врати не трябва да са гладки. Ако харесвате външния вид на дървени врати, но искате сигурността на стоманена врата, можете да ги получите с релефна текстура, имитираща дизайна и облицовката на дървени врати.

Ако първата Ви грижа е сигурността, тогава стоманените врати са най-добрите врати за домашна сигурност.
Тази поцинкована стоманена врата е направена с декоративно, изолирано стъкло. И тя е разположена в горната част на вратата – за да влиза светлина, без да се нарушава сигурността. Вискоза може лесно да се добави с обикновена тренировка. Той е грундиран и готов за рисуване за гъвкавост на дизайна. Предлага се с гаранция.

Back To Top