skip to Main Content
Входна врата Т712 от врати Хипер

Как да преобразиш дома си с нови врати като филмова звезда

Да преобразите дома си с чисто нови врати вече не е никак трудно. Огромно е разнообразието от модели, което можете да откриете на пазара в XXI век. Сега нека започнем от входната врата.

Вариантите са два – метална или блиндирана врата

Тоест Вие първо трябва да решите метална или блиндирана врата ще вземете. Разликата е в това, че при първия вариант, касата е фиксирана и ще има нужда от довършителни ремонти. Това от една страна Ви създава неудобство, но от друга пък Ви позволява да развихрите Вашето въображение като използвате различни декорации за обръщане на зида. Ако первазите са монтирани откъм коридора, може да украсите с мозайка, като налепите малки камъчета по фасадата на къщата и по този начин да отстраните проблема с фиксираната каса. Ако пък первазите са отвън, то тогава отвътре може да довършите ремонта с красива ламперия. Ние горещо Ви препоръчваме модели 141-5Y – подходящ за апартамент или 539 – изработен специално за външни условия, за да изглежда Вашият дом като на филмова звезда още от входната врата.

Входна врата от врати Хипер, съчетана с интериора на дома

В случай, че се спрете на блиндирана врата

5 причини да смените старата входна врата със следните модели: Т100, Т1001, Т1003 и Т901. Те са едни от най-изящните ни и най-търсени варианти за входна блиндирана врата. Те обличат нежно целия зид и са с первази за от двете страни.

За интериорни врати препоръчваме да се спрете на серията Граде

Те разполагат с каталожни иновативни модели, разпростиращи се на над 200 страници. Предлагат се в нежни цветове като: Сибирска Лиственица, Дъб Вераде, Ясен Верелинга, Череша Сан Диего и Орех Рибейра.

И най-накрая, но не на последно място, модерните алуминиеви врати с огледало откъм банята и интериорен дизайн в съответния цвят от външната част на помещението, Вашият дом ще бъде абсолютно преобразен до неузнаваемост. Ще имате врати и дом като на известна филмова звезда!

Back To Top
Обнови бисквитки