Интериорни стъклени врати

Практични предимства на стъклените вътрешни врати в дома ви

Спрямо другите врати, изработени от дърво и плоскости, стъклените врати са практични, лесни за почистване и поддръжка, и не на последно място – красиви и по своему уникални.
Много хора в днешно време предпочитат да монтират стъклени като интериорни врати. Те изпълват дома Ви с естествена светлина и дават усещането за повече простор, топлина и уют, спестявайки Ви и бъдещи комунални разходи за електроенергия. Освен това прозрачната стъклена врата осигурява по-добра видимост в помещението.

Друг важен плюс е, че стъклото не корозира, не се обелва или напуква при излагане на замърсители. Обичайните зацапвания е възможно да се почистят с бързо избърсване. Това, което Ви е необходимо за да ги запазите чисти е микрофибърна кърпа и някакъв почистващ разтвор или препарат.

Стъклото, от което са изработени, е от най-високо качество, което прави вратите стабилни и здрави.

Стъклена врата е направена от 0,8 см. закалено стъкло. Естетична врата, която придава изключителна красота на Вашия дом. Има ги в различни размери, в зависимост от строителния Ви отвор.
Вариантите за монтаж са с права или обла каса, изработена от HDF материал, съчетана с касите на останалите врати в дома Ви.

Могат да бъдат отваряни в различни посоки, според Вашите предпочитания. Стъклените врати Ви гарантират един модерен избор.

Тяхната изключителност и естетика ги прави силно предпочитани от хора с изтънчен вкус. Те придават неповторима елегантност и стил на всеки дом. Най-хубавото е, че стъклото се предлага в различни варианти – обикновено, матирано, цветно, прозрачно, фигурално, с цветен принт, с пейзаж или с цветя. Изборът е Ваш.

При наличието на влага, върху нея не се развива плесен. Монтажът им е лесен и евтин. Стъклената повърхност не се повлиява от резките колебания в температурата и влажността. Стъклото не е изложено на множество химични и физични влияния, които биха съкратили драстично срока му на експлоатация.

Едно от най-очевидните и ценни ползи на закаленото стъкло е, че е по-безопасно. Закаленото стъкло е по-силно, така че да издържа на счупване. Ако евентуално бъде счупено, стъклото се пръска на тъпи, заоблени парчета, за разлика от традиционното стъкло. Това прави вратите безопасни за Вас, Вашите близки, гости и приятели. Острите парчета на обикновеното стъкло могат да причинят дълбоки порязвания и тежки наранявания и са много трудни за почистване.

Силата на закалено стъкло означава, че може да устои на удари, драскотини, силни ветрове и други метеорологични явления. Поради устойчивостта на закаленото стъкло, то често бива използвано във високи сгради и търговски помещения.

Закаленото стъкло е идеално за жилищни врати и прегради, тъй като е по-устойчиво на надраскване. Използването на закалено стъкло за стъклени врати, витрини и прозорци гарантира, че тези повърхности остават безупречни и чисти за по-дълго време.

Когато обикновена чаша е изложена на топлина, тя може да се разбие, което би довело до разпръскване на опасни парчета стъкло. Уникалният процес, през който преминава закалено стъкло, позволява да издържа дори на високи температури. Ето защо стъклото в баните трябва да е закалено, тъй като има вероятност да бъде изложено на гореща вода.

Изключителните модели на стъклените врати, могат да отговорят на най-уникалния стил и вкус.

Недостатък – Конструкцията изработена от калено стъкло оскъпява цената на вратата.

С толкова много предимства, закалено стъкло може да бъде идеален избор за вашия дом или бизнес.

Практични предимства на стъклените вътрешни врати в дома ви
Оцени