skip to Main Content
Избор на плъзгащи интериорни врати

Направи живота си по-лесен с плъзгащи интериорни врати

Предстои Ви скорошен ремонт и подновяване на интериорните врати, но жилището Ви е не толкова голямо и нямате простора, от който имате нужда.
Чудите се и си задавате куп въпроси за правилния избор, съобразно интериор, модел и съответно начин на функциониране на интериорните врати. По-долу ще Ви бъдем полезни и ще Ви покажем някои от качествата на плъзгащите врати. Те са едни от най-практичните и предпочитани врати за абсолютно всякакъв тип помещение. В случая, когато нямате достатъчното пространство и не е удачно да поставите стандартна интериорна врата, се допитайте до специалисти, които ще Ви разяснят за вариант за плъзгаща врата с механизъм.

Механизми при плъзгащите врати

Модерни и стилни, те могат да се направят с 1 или 2 крила, с желание за цвят, дизайн и различна височина и широчина, съобразно Вашите размери. Има два варианта за плъзгащите врати с механизъм. Първият е за плъзгане покрай стената, а вторият за вграждане в декоративна стена. При първия вид механизмът се монтира пряко над самата стена над отвора, където ще се плъзга вратата. При втория вид се инсталират отново върху стената, но отгоре се прави допълнителна декоративна стена, която покрива всичко. Може да се изгради и система от механизми за плъзгане, както и каса.

Плъзгащата система дава усещане за простор и светлина. Поставяйки си такъв вид врата, с която да спестите пространство, Вие правите дома си да изглежда изящно красив и стилен. Тази свръх модерна тенденция ще промени коренно дизайна в дома Ви. Може напълно да разчитате на тях – няма да Ви подведат в избора! След време, когато всички знаем, че стандартните врати се измятат, при плъзгащите този проблем е нечуван. Единствено рискувате някакви проблеми с механичната част, но подменянето му и настройването на крилото, не коства и не изисква много време и труд.

Важен е комфортът, който искате да създадете и атмосферата, която искате да витае в стаята, за да сте изцяло удовлетворени от поставянето на нови плъзгащи красиви врати. Не се бавете, а предприемете стъпка и се допитайте със специалисти – коя врата, модел и цвят е удачна да се изработи в плъзгащ вариант. Направете плана за жилището си, освежавайки го с елегантност и практичност. За всяко жилище има подходящи интериорни врати – как да ги изберете е тема, която ще Ви е доста полезна.

Back To Top
Обнови бисквитки