skip to Main Content
Избор на плъзгащи интериорни врати

Направи живота си по-лесен с плъзгащи интериорни врати

Предстои Ви скорошен ремонт и подновяване на интериорните врати, но жилището Ви е малко и нямате достатъчно простор?

Чудите се и си задавате куп въпроси за правилния избор, съобразно интериор, модел и съответно начин на функциониране на интериорните врати? По-долу ще Ви бъдем полезни и ще Ви „отворим очите” за плъзгащите врати. Те са едни от най-практичните и предпочитани врати за абсолютно всякакъв тип помещение. В случая, когато нямате достатъчното пространство и не е удачно да поставите стандартна интериорна врата, се консултирайте със специалисти, които ще Ви разяснят за вариант за плъзгаща врата с механизъм.

Механизми при плъзгащите врати

Модерни и стилни, те могат да се изработят като 1 или 2 крила, с желание за цвят, дизайн и различна височина и широчина, съобразно Вашите размери. Има два варианта за плъзгащите врати с механизъм. Първият е за плъзгане покрай стената, а вторият за вграждане в декоративна стена. При първия вид механизмът се монтира пряко над самата стена над отвора, където ще се плъзга вратата. При втория вид се монтира отново върху стената, но отгоре се прави допълнителна декоративна стена, която покрива всичко. Може да се изгради и допълнителна система от механизми за плъзгане, както и каса.

Плъзгащата система дава усещане за простор и светлина. Поставяйки си такъв вид врата, с която да спестите пространство, Вие правите дома си да изглежда изящно красив и стилен. Тази свръх модерна тенденция ще промени коренно дизайна в дома Ви. Може напълно да разчитате на тях – няма да те подведат в избора. След време, когато всички знаем, че стандартните врати се измятат, при плъзгащите този проблем е нечуван. Евентуално би се появил и проблем с механизма, но подменянето му и настройването на крилото на новия не коства и не изисква много време и труд.

Важен е комфортът, който искате да създадете и атмосферата, която витае вътре в него да е изцяло удовлетворен от поставянето на нови плъзгащи красиви врати. Не се бавете, а предприемете стъпка и се консултирайте със специалисти коя врата, като модел и цвят е удачна да се изработи в плъзгащ вариант. Направете плана за жилището си, освежавайки го с елегантност и практичност.

Back To Top