skip to Main Content
Стъклени врати в дома

Пет опции за интериорни врати

Правилният избор на стил на вратата за интериора на Вашия дом трябва да бъде приоритет. Има много възможности за избор и всеки от тях може да повлияе на цялостния Ви дизайн.

1. Врата със златна облицовка

Тази интериорна врата се слива с интериора на цялата стая. Боядисани със същия цвят като стените, продълговатите вертикални панели, създадени чрез формоване, се повтарят в уникална форма панел. Използвайте този стил на вратата във всеки елегантен или официален декор.

2. Стъклени врати и дървен панел

Това е класически вид интериорни врати, който е идеален за всеки дом, крайбрежен или традиционен декор. Двойните врати позволяват поглед към съседния декор на стаята. Изберете копчета за врати, които отразяват този тип декор, като старомоден изтрит бронз или антични облицовки.

3. Аркирани френски врати

Тези сводести врати са поредното поведение на френските врати, въпреки че нетрадиционната форма означава допълнителен разход за подобна обработка на специални врати. Можете да ги използвате във всеки декор, където френските врати са оправдани, особено в домовете, където искате да оставите светлината да навлиза в други помещения. Този стил се използва най-добре в стаи с високи тавани и луксозен декор.

4. Оцветени дъбови врати

Центърът на тази врата е повдигнат, докато панелите не са, създавайки различен вид от типичните врати с облицовка. Формата формира удължени тесни панели с двата по-дълги в горната част на вратата. Този тип врати са идеални за кънтри или селски домашен стил, въпреки че могат да се използват, както в домовете с традиционен, така и в съвременен стил. Особено подходящ е в домове с дъбови характеристики, като подове, ламперия и корнизи.

5. Цветна вертикална шлицова врата

Нека красотата на дървото свети, когато оцветите врата от дървена плоча. Тежки парчета от махагон са оцветени, за да разкрият различните дървени дъски, съединени заедно, за да образуват великолепна врата. Този тип врати могат да се използват в кабина, хижа, кант или селски декор.

Back To Top