skip to Main Content
Стъклени врати в дома

Пет опции за интериорни врати

Правилният избор на врата, в подходящ стил, за интериора на Вашия дом трябва да бъде приоритет. Има много възможности за избор и всеки от тях може да повлияе на цялостния Ви дизайн.

1. Врата със златна облицовка

Тази интериорна врата се сливат с интериора на цялата стая. Боядисани със същия цвят като стените, продълговатите вертикални панели, създадени чрез формоване, се повтарят в уникална форма. Използвайте този стил на вратата във всеки елегантен или официален декор. Този тип облицовка може да се срещне при интериорни врати в стил Рококо.

2. Стъклени врати и дървен панел

Това е класически вид интериорни врати, който е идеален за всеки дом, крайбрежен или традиционен декор. Двойните врати позволяват поглед към съседния декор на стаята. Изберете дръжки за врати, които отразяват този тип декор, като старомоден изтрит бронз или антични облицовки.

3. Аркирани френски врати

Тези сводести врати са поредното поведение на френските врати, въпреки че нетрадиционната форма означава допълнителен разход за подобна обработка на специални врати. Можете да ги използвате във всеки декор, където френските врати са оправдани, особено в домовете, където искате да оставите светлината да навлиза в други помещения. Този стил се използва най-добре в стаи с високи тавани и луксозен декор.

4. Оцветени дъбови врати

Центърът на тази врата е повдигнат, докато панелите не са, създавайки различен вид от типичните врати с облицовка. Формата им акцентира върху красотата на естественият материал на вратата. Този тип врати са идеални за кънтри или провинциален домашен стил, въпреки че могат да се използват, както в домовете с традиционен, така и в съвременен стил. Особено подходящ е в домове с дъбови орнаменти, като подове, ламперия и корнизи.

5. Цветна лакирана врата

Красотата на дървото свети, когато лакирате крилото на вратата. Всяка характерна част от натуралното дърво се откроява, за да разкрие различните дървени дъски, съединени заедно, за да образуват великолепна врата. Този тип врати могат да се използват в хижи, селски декор и др.

Back To Top
Обнови бисквитки