Заяви БЕЗПЛАТЕН оглед
интериорна врата към спалня

Как модерно да обзаведем тристаен апартамент с различни модели интериорни врати – Част I

Повечето хора се стремят да съчетаят перфектно цялостния интериор в дома си, но по този начин крайният резултат е, меко казано скучен. Затова нека да разчупим малко обстановката! В тази статия сме Ви изложили интериорни врати, които са с различен дизайн една от друга, но си пасват идеално.

Тристайните апартаменти разполагат с три помещения, както следва: кухня, хол, спалня и едно отделно – баня. Т.е на Вас ще са Ви необходими четири на брой врати, за да обзаведете цялостно Вашия дом.

Вариант за серия Граде

Ако сте се спрели на серия Граде, Ви предлагаме следния подбор на вътрешни врати:

  • За хол – модел Бергедорф;
  • За кухня – Райхсбург;
  • За спалня – плътен изчистен модел Симпъл.

Защо ги съчетахме така? Много е просто! За всекидневната е препоръчително винаги остъклението да е най-голямо. Това е така, понеже в повечето случаи тези стаи са тъмни и би било добре да може да влиза повече светлина. Също така тези интериорни врати изглеждат някак по-красиви и нежни. За кухнята също е добре моделът да е с някакви прозорчета. Тук те могат да бъдат и с по-малки размери.

Това, което свързва предложените от нас врати е, че всичките стъкла са в прави форми, а рамките, които са използвани са еднотипни, в случая – заоблени. За помещението, в което спим и искаме да се усамотим е добре вратата да е плътна. Гладкото крило Симпъл не е взискателно и пасва идеално на останалите модели врати.

врата стандарт модел 030

Вариант за серия Стандарт

Решили сте, че се спирате на серия Стандарт:

  • За хол – модел 048;
  • За кухня – 021;
  • За спалня – 048P.

Тук отново принципът е същият. Холът е с най-голямо остъкление, а кухнята с по-малко. И двата модела са с подобни фигури – квадратни и правоъгълни. За спалня този път заложихме на врата с фризовка, но не каквато и да е, а със същите форми като тази за хол.

За баня, ние винаги препоръчваме алуминиева врата.

И не забравяйте, важното е цветът на всичките врати да е винаги един и същ!