skip to Main Content
интериорна врата към спалня

Как да обзаведем апартамент с различни интериорни врати – Част I

Повечето хора се стремят да съчетаят перфектно цялостния интериор в дома си, но по този начин крайният резултат е меко казано скучен. Затова нека да разчупим малко обстановката! В тази статия сме Ви изложили вътрешни врати, които са с различен дизайн една от друга, но си пасват идеално.

Тристайните апартаменти разполагат с три помещения, както следва: хол, кухня, спалня и едно отделно – баня. Тоест на Вас ще са Ви нужни четири на брой врати, за да обзаведете цялостно Вашия дом.

Вариант за серия Граде

Ако сте се спрели на серия Граде, Ви предлагаме следният подбор на вътрешни врати:

  • За хол – модел Бергедорф;
  • За кухня – Райхсбург;
  • За спалня – плътен изчистен модел Симпъл;

Защо ги съчетахме така? Много е просто! За всекидневната е препоръчително винаги остъклението да е най-голямо. Това е така, защото в някои случаи тези стаи са понякога тъмни и би било добре да достига малко повече светлина. Също така тези интериорни врати  са някак по-красиви и нежни. За кухнята също е добре моделът да е с някакви прозорчета. Тук те могат да бъдат, дори и с по-малки размери.

Това, което свързва предложените от нас врати е, че всичките вложени в крилата стъкла, са в прави форми, а рамките, които са използвани са еднотипни, в случая – заоблени. За помещението, в което спите и искате да се усамотите е добре вратата да е плътна. Гладкото крило Симпъл не е взискателно и пасва идеално на останалите модели врати.

врата стандарт модел 030

Вариант за серия Стандарт

Решили сте, че се спирате на серия Стандарт:

  • За хол – модел 048;
  • За кухня – 021;
  • За спалня – 048P.

Следваме и тук същия принцип. Холът е с най-голямо остъкление, а кухнята с по-малко. И двата модела са с подобни фигури – квадратни и правоъгълни. За спалня този път заложихме на врата с фрезовка, но не каква да е, а със същите форми като тази за хол.

За баня, ние винаги препоръчваме алуминиева врата, но облечена с панели като останалите вътрешни врати в жилището. Изборът на вратите за баня вече е много по-широк и изисква повече информация, за интериора на коридора, мокрото помещение и редица други съображения. И не забравяйте, важното е цветът на всичките врати да е винаги един и същ!

Back To Top
Обнови бисквитки