skip to Main Content
Модерна черна входна врата

Мързелив начин да избереш и закупиш нова входна врата

Осъзнали сте, че жилището Ви има нужда от нова входна врата. Има и друг вариант, просто Ви е писнало, прибирайки се да гледате вратата, закупена преди доста години и която вече е загубила своя внушителен външен вид. Ето,  набор от съвети, готови да Ви послужат, когато поръчвате нова врата, без дори да ставате от дивана.

Погледнете около себе си

Помислете за домовете, в които сте били на гости в последно време и си спомнете чия входна врата Ви е направила най-силно впечатление. Обадете се на собственика и го питайте за мястото, от което е поръчал. Винаги личната препоръка е достатъчна, за да Ви ориентира, особено когато е дадена от приятел.

Прегледайте какво се предлага на сайта

Разровете се през телефона или от лаптопа в сайта на магазинa и разгледайте моделите врати, които се предлагат. Ако изборът е достатъчно богат, все нещо би трябвало да Ви грабне окото. Не се притеснявайте, а предприемете следващата стъпка. Обадете се в магазина и разпитайте относно нещата, които в някаква степен са останали не напълно ясни от посещението в уеб мрежата – цена, характеристики и т.н. Ако информацията, която Ви дадат, отговаря на очакванията Ви и удовлетворява Вашите изисквания, може да пристъпите към следващия етап.

Дървена входна врата с остъкление на крилото на къща

Запазете си час за оглед

Запазете си онлайн или по телефона час за оглед. Нека експертно лице да погледне, дали спецификите на дома Ви позволяват да Ви бъде монтиран моделът врата, който най-много Ви е допаднал. Ако се установи, че отговорът е „да”, продължете нататък.

Вървете стъпка по стъпка

Заявете Вашата нова входна врата и просто кажете, че ще платите по банков път. Е, хубаво е все пак да видите в реален вид и размер това, което поръчвате, но „препоръчително” и „задължително” са две различни неща. Ако сте сигурни в решението си, просто изчакайте необходимите документи да пристигнат на посочения от Вас имейл и тогава, остава единствено да отскочите до най-близката банка и да направите нужното плащане.

След това трябва само да изчакате монтажната група да дойде в уречения ден и час с новата Ви входна врата и няколко часа по-късно ще имате възможността да се похвалите на съседите, които е твърде вероятно, сами да Ви попитат за новата придобивка.

Наред с тези препоръки, вижте и още съвети при закупуване на входна врата, те никога не са излишни!

Back To Top
Обнови бисквитки