skip to Main Content
Блиндирана Врата

Какво трябва да знае всеки при избора на блиндирана врата!

Блиндираната врата е необходимост за всяко жилище. Тя трябва да съчетава здравина, визия, надеждност. Това е първият елемент от нашия дом, който посетителите ще забележат. Нейната най-важната функция на първо място е сигурността на дома, но не на последно място и естетически изглеждаща добре. На пазара има голям избор от модели блиндирани врати за къщи или апартаменти.

Критерии при избора на блиндирана врата

  • Най-важният критерии за блиндираната врата, на която ще се спрете при покупката, е сигурността, която тя предлага. С колко заключващи системи е – една или две? Не бива да се разсъждава в посока, че вратите, които са с една ключалка са несигурни.
  • Има ли пасивни шипове и колко на брой са те? Пасивните шипове се интегрират в касата, в случаите, когато вратата се затвори. Ролята им е изключително важна – не позволяват крилото да бъде измъкнато от рамката.
  • Другият важен аспект са патроните на блиндираната ни врата – какви са те. Един от важните критерии е, те да разполагат с бронировка, която създава блокаж на активните шипове и така предотвратява набезите над дома Ви.
  • Важен фактор е и изолиращият пълнеж на външната врата. Той е важен за топло-, звуко- и шумоизолация. Вариантите са много, според предпочитанията Ви, може да е пчелна пита, стиропор, полиестерен или минерална вата. Ако имате възможност за избор сред четирите изолации, успешна и доказала се във времето е минералната вата.

Хипер Врати - Блиндирани врати

  • Дизайн на блиндираната врата – за последно оставихме дизайна на входната врата, но това не означава, че той не е важна бръмка от цялостната верига. В сферата на търговията с врати има предложения за най-разнообразни покрития с фрезовка или без, като изборът зависи изцяло от интериорния дизайн на Вашия дом. Блиндираната врата може да се съчетае с интериорните врати, залагайки на контраст на цялостния интериор, избран цветово предварително.

Хубавото е, че днес, ще откриете модели на входни врати – серия Ale Door, които биха Ви изненадали приятно. Те са далеч по-модерни, стилни и красиви, от познатите Ви, например десетилетие назад във времето. Всеки лесно ще открие коя би била най-добра за входа на дома му.

Back To Top
Обнови бисквитки