Заяви БЕЗПЛАТЕН оглед
Блиндирана Врата

Какво трябва да знае всеки при избора на блиндирана врата!

Блиндираната врата е един от най-важните елементи на всеки дом. Тя трябва да съчетава здравина, визия, надеждност. Това е първия елемент от нашия дом, който посетителите ни ще забележат. Нейната най-важната функция на първо място е сигурността на дома, но не на последно място и естетически изглеждаща добре. На пазара има голям избор от модели блиндирани врати за къщи или апартаменти.

Критерии при избора на блиндирана врата

Най-важният критерий за блиндираната врата, която ще изберете е сигурността, която тя предлага. С колко заключващи системи е – една или две. Вратите с една заключваща система в никакъв случай не са по-малко сигурни от тези с две. Има ли пасивни шипове и колко на брой са те? Пасивните шипове влизат в касата при затворено положение на вратата и главната им роля е крилото да не може да бъде извадено от касата.

Другият важен критерий са патроните на блиндираната ни врата – какви са. Един от важните критерий е, те да са с бронировка, която блокира активните шипове и така предотвратява набезите над дома Ви. Важен фактор е и изолацията на входната врата. Тя е важна за топло-, звуко- и шумоизолация. Вариантите са много според предпочитанията Ви, може да е пчелна пита, стиропор, полиестерен или минерална вата. Ако искаме и трите критерия за добра изолация, най-добрия вариант е минералната вата.

Хипер Врати - Блиндирани врати

Дизайн на блиндираната врата

За последно оставихме дизайна на входната врата, но това не означава, че той не е важна бръмка от цялостната верига. На пазара се предлагат най-различни покрития с фрезовка или без, като изборът зависи изцяло от интериорния дизайн на Вашия дом. Блиндираната врата може да се съчетае с интериорните врати, да се използва като контраст на цялостния интериор, избран цветово.

Входните врати са различни и в безброй варианти. Важното е да изберете врата, която удовлетворява Вашите желания, издържани във Вашия стил и вкус.