skip to Main Content
Врата за кухня

Как и защо да изберем врата за кухнята?

За да изберете подходяща интериорна врата за кухнята е необходимо да се съсредоточите върху функционалността и интериора на помещението. Нашият стремеж тук е да Ви разясним как да го направите, когато подхождате към този въпрос. Не трябва да забравяте, че кухнята е най-функционалната стая в апартамента (къщата). В тази стая семейството се събира да вечеря и на сладка раздумка.
Причини за поставянето на врата към кухнята

Причина 1 – децата!

Ако имате малки деца в дома, вратата към кухнята е просто необходима, за да ги предпазите от прорязване с остър нож или от изгаряне с гореща кипяща вода.

Причина 2 – миризмата!

Втората причина е миризмата. Миризмите в кухнята се абсорбират в дрехи, мека мебел и текстил, така че е много добре да предотвратите това.

Причина 3 – естетична!

Третата причина е естетична. Затворената стая се счита за по-удобна и завършена и не на последно място по-топла и уютна.

Причина 4 – шумоизолацията!

Именно четвъртата причина за поставянето на врата в кухнята е изолацията на стаята. Когато готвим невинаги можем да осигурим пълна тишина и спокойствие на останалите членове от семейството. Представете си следната ситуация – поставяте млековарката на котлона и тя изведнъж започва да пищи, правите си кафе, претопляте си храна в микровълновата печка, пуснали сте си телевизора, слушате музика или просто миете съдове в мивката, това никак няма да е приятно за спящата Ви половинка или за детето, което сте приспивали дълго време. Ето защо, по-практично е в кухнята да имате врата. Това би Ви донесло по-голямо спокойствие.

Разнообразие в избора – възползвайте се

Благодарение на модерния дизайн, ще имате възможност да изберете врата за всяка кухня. Пазарът предлага голямо количество от модели, изработени от различни материали. Вратите от фурнир са устойчиви на влага, температура и механични повреди. Устойчиви са и на химически почистващи препарати. Такива врати са икономичен вариант. Ние Ви ги препоръчваме!

Бихте могли да комбинирате дизайна на вратата с интериора на Вашата кухня, като например, с обзавеждането, дограмата или с подовата настилка, а защо не и с цвета на завесите!

Вратите със стъкло изглеждат по-впечатляващи. Разнообразието в стъклените врати за дома е видно. Стъклото им може да бъде матирано, прозрачно или релефно, както и цветно или с принт. Моля, обърнете внимание, че стъклените врати визуално разширяват пространството и позволяват проникването на повече светлина във Вашия коридор.

Силно се надяваме да сме Ви били в услуга, за да сте по-информирани и по-уверени, избирайки интериорни врати!

Back To Top
Обнови бисквитки