skip to Main Content
Блиндирана врата - синя на къща

Как да изберем подходящата блиндирана входна врата?

Допускали ли сте какво значение имат вратите за Вас и каква е ролята им в живота Ви? Много често си стоите вкъщи и дори не забелязвате Вашите врати, а те са ключова част от интериора. Допълват, разнообразяват, завършват дизайна или просто му добавят малко настроение, елегантност или стил. Вратите не просто си стоят там в стаята, а Ви дават сигурност или усамотение, когато имате нужда от него. Желанието да останете насаме със себе си е напълно нормално и тогава без да помислите, просто затваряте вратата към другите и към света. Също, когато спорите с любим човек се случва да изразите несъгласието си, чрез драматично напускане на стаята или жилището с хлопване на вратата.

Всички сме имали трудни моменти, проблеми, ситуации, в които сме изпитвали нужда от изолация, оставяйки със собствените си мисли. Неслучайно го има и израза: „Когато една врата се затваря, се отваря друга“. Така е в животът, винаги трябва да се оглеждате за отворените врати и да ги търсите без да ги изпускате. Тук ще обърнем обаче Вашето внимание, по-скоро към практичната част на вратите в дома.

​Входни и интериорни врати

В тази насока, не е толкова трудно да създадете уютен и красив дом. Отговорна задача е да съчетаете цветове, шарки и мебели.
Интериорът да бъде стилно подбран, да се усеща частица от Вас, която да носи Вашата енергия. Като чудесен завършек на всеки дом са входната и интериорните врати.

Истината е, че трябва да се съобразите с много неща, а междувременно с това да създадете уюта, от който имате нужда в края на работния ден. Да превърнете едни празни стаи във Вашата крепост, в която ще бъде всичко най-обичано за Вас и да усещате сигурност. Не съществува по-добро чувство от това да си вкъщи. Там е най-сигурното място на света, а сигурността идва, когато затворите след себе си входната врата в края на дългия ден. Тя идва, когато влезете с дома си и просто забравите за външния свят. За да е пълен уютът Ви, не пропускайте да обновите и интериорните врати. За да постигнете тези неща, трябва да имате сигурна, здрава и стабилна входна врата.

Блиндирани врати от Хипер Врати на хипер ниски цени

​Входни видове врати – качество и сигурност

Чудесен избор за входна врата, би била блиндирана врата, понеже точно тя е по-масивна и тежка. Този тип входни врати са създадени от два МДФ панела, между които има сложен лист с дебелина 1.2 мм, който е от метал, а в сърцевината на крилото има минерална вата или полистирен, спомагащи за шумо- и топлоизолацията.

​Предложения за входни врати според интериора

Вратите са с привлекателни форми и топли цветове, допълващи Вашия дом. Вратите и техните каси са изцяло метални или с облечена каса от МДФ материал. Размерите варират според сериите, които се предлагат. Различните серии показват, че за всеки дом си има врата. За всеки стил може да откриете съответстващ модел:

  • Ако стилът Ви съвпада с така наречения – минималистичен, то модел Т1002 Сив дъб е подходящ за Вас, красив и със стилно облечена каса.
  • Ако Вашият дом е модерен, нашето предложение е модел Т1003, топъл цвят добре, съчетаващ се с широка гама други.
  • Модел Т901 чудесно се вписва в класически, семпъл интериор.
  • Ако харесвате скандинавския стил, а при него никога не е излишна малко топлина – изберете топлия цвят Венге в елегантни форми.

Всяка врата си има собствен стил и търси подходящия за нея дом. Обърнете внимание и на други фактори, освен външния ѝ вид! Ето, 6 съвета за входни врати за панелни жилища, които ще са Ви от полза.

Back To Top
Обнови бисквитки