skip to Main Content
Входна врата в бял и син цвят

Защо да изберем по-висок клас входна врата, а не по-изгодна?

Когато решите да закупите нова входна врата, е по-добре да заложите на сигурното, а не на изгодното. Ето и няколко примера, които подкрепят това твърдение. Входната врата определя границата между Вашия дом и външния свят. Входните врати държат няколко „козове в ръкава си“, с които успешно превръщат дома Ви в „крепост”. Да изберете нещо по-евтино и да сте вечно притеснени или да чувствате спокойстие и сигурност? Мисълта, дали някой няма да проникне в дома Ви, докато сте навън не е никак здравословна, затова изберете по-сигурен вариант.

​Параметри върху които да се съсредоточите

На първо място е външният вид. По-масивно изглеждащата врата на входа, дори би могла да разколебае някои злонамерени хора и да Ви спести главоболията. Ако външният вид не е достатъчен, то здравината и качеството ще са последната Ви защита. Дебелината, пълнежът и заключващите им системи варира,  според различните модели входни врати. Нека по-обстойно Ви презентираме една конкретна серия.

Входни врати от серията Елеганс

Моделите от серия Елеганс са едни от най-сигурните входни врати, които можете да откриете при нас. Дебелината на крилото е цели 9 см, а арсеналът им от защитни системи включва две заключващи системи (едната, от които е със секретен ключ, а другата с ямков за по-голяма сигурност). Всяка заключващата система е с по три активни шипа, като върху всеки патрон има и допълнителна бронировка с капачка против разбиване на патрона. Снабдени са и с цели осем на брой шипа, които са наречени пасивни, но при затворена врата влизат в касата. По този начин вратата е застопорена така, че дори при видимо разположение на пантите и тяхното евентуално срязване, крилото остава захванато за касата.

От вътрешната страна имат бонус заключваща система, изглеждаща като резе, която позволява открехване на вратата, но не и пълно отваряне. Ако често забравяме да заключим вратата след себе си, има опцията отвън да бъде с пасивна дръжка, като по този начин крилото е възможно да се отвори само с ключ. Имат и шпионка, така че можете да видите кой е от другата страна, без да се налага да отваряте.

Шумо и топлоизолацията им се дължи на пълнежа от минерална вата. Един от включените модели в серията, има и аларма, която не се вижда при затворено положение, но е направо вградена. В случай, че злонамерен човек се опита да разбие вратата, включването ѝ би могло да го стресне и откаже.

Трябва да сте с повишено внимание, когато сте пред дилема, касаеща входната врата за Вашия дом. Все пак искате да осигурите безопасността на Вашето семейство и да защитите личните си вещи от кражба. Най-добре е да заложите на стабилна и добре подсигурена входна врата, отколкото да се съсредоточите къде ще Ви излезе най-евтино смяната на входната врата. Можем да Ви предложим и по-бюджетни входни врати –  серия Але Доор. Те са също балансирано решение между цена и качество.

Back To Top
Обнови бисквитки