skip to Main Content
Интериорна врата за всяка възраст

Избор на интериорна врата за детска стая

Възрастта на децата е ключова при решението за избор на врата за детската стая. Това трябва да се направи внимателно и да е съобразено с годините им, за да се предотвратят непредвидени и опасни ситуации. Малките търсачи на съкровища са емоционални, бързи и действат без да се замислят. Те нямат изградени качества за самосъхранение.

Целта ни днес е да Ви насочим към най-адекватните предложения за интериорни врати, които ще са и най-добрите, спрямо възрастта на детето Ви.

Интериорни врати за всеки

Да започнем възрастта от 1-7 години

Това е времето, в което децата са в най-крехката и ранна възраст и трябва да се пазят изключително много, защото те самите не го правят! Можете да видите изключително запомнящи се интериорни врати със стъклен принт на най-различни анимационни герои или неща, които децата обичат, но не е съвсем препоръчително да залагате на такава врата за детската стая. На тази възраст при евентуално падане на детето, стъклото не е изключено да се счупи, въпреки, че неговите частици не се чупят с опасни остри ръбчета.

Заложете на нещо плътно и масивно, за да може да сте спокойни за малчугана и да не се притеснявате като го оставите да си играе. Имаме предложение за Вас! Интериорните врати „Граде” – защо да ги изберете – дават стабилността, от която имате нужда и са безкомпромисни в качеството си. С тях може да намерите баланса между сигурност, красота и комфорт!

За малките разбойници между 7-12 години

Тогава децата са в такава възраст, че може да си позволите да сложите това, което не можете при по-малките. Това беше стъкленият принт, чийто шанс да остане здрав е много по-голям. А и тогава децата са в този период, когато искат много неща. Ако влезете да избирате врата с дете и им хареса принтът, няма да е лесно да го откажете от него.

За порасналите деца в пубертета – 12-17 години

Тогава шансът да разберете какво искат децата Ви е минимален, но ако се доверите на поръчковия каталог на „Gradde”, няма как децата Ви да не си харесат нещо, там фигурират разнообразни модели интериорни врати, като започнете от плътни и стигнете до стъклени, може да намерите абсолютно всичко в него!

Пожелаваме Ви късмет в избора на вътрешни врати предназначени за детската стая на Вашето дете! Дано сме били полезни!

Back To Top
Обнови бисквитки