skip to Main Content
Aluminum Glass Folding Door

Интериорни алуминиеви врати

Алуминиевите интериорни врати се използват в почти всички области на нашия живот. Където и да отидем, до търговски център, до офис на фирма, до медицинско заведение или офис сграда, ние използваме алуминиеви интериорни врати навсякъде.

Нещо повече, все повече хора инсталират такива врати у дома. В крайна сметка те имат редица уникални предимствa.

Първо впечатление

Леко отваряне. По-голямото осветление е първото нещо, което привлича вниманието при алуминиевите врати. Алуминиевият профил е много по-здрав от пластмасовия, което прави възможно височината на крилото на рамката само около 110 мм. Благодарение на това решение остъкляването заема порядък повече от площта на вратите, отколкото при дървените или металопластичните врати.

Wood Aluminum Door TA35 DSP from batimet

Външен вид

Повърхността на алуминиевите врати е идеално равна и гладка. В зависимост от желанията на клиента, профилът може да бъде боядисан във всеки цвят от RAL палитрата и хармонично ще се впише в интериора на всяка стая.

Прозорците или стъклото с двоен стъклопакет могат да бъдат покрити с нюансови филми с различна интензивност, от леко потъмняване до огледално отражение. Също така филмите могат да имат нюанси с различни цветове.

Шумоизолация

Остъкляването може да бъде представено като моно-стъкло или прозорци с двоен стъклопакет с дебелина до 24 мм. С монтираното стъкло, алуминиевата вътрешна врата се превръща в отличен шумоизолатор. Това важи особено за офиси, административни сгради и медицински институции.

Качеството на повърхността на алуминиевите интериорни врати гарантира приятен естетичен вид и гарантира лекота на поддръжка.

Glass Aluminum Frame Doors

Не се срутва и не променя външния си вид под въздействието на слънчевата ултравиолетова радиация, устойчива на механични повреди, устойчива на активните вещества на перилните препарати. Чистотата се осигурява от гладката повърхност на профила, а простите форми правят поддръжката му лесна и спестяваща време.

Различни варианти за дизайн. Интериорните алуминиеви врати се произвеждат в няколко варианта. Те може да бъдат както класически врати, така и плъзгащи се и люлеещи се врати без средна преграда. Предимството на плъзгащата се врата е, че пести място. Листата се придвижват отстрани, без да се изисква допълнително пространство за отваряне. Люлеещите се врати имат по-опростен и по-надежден дизайн, осигурявайки голям свободен отвор при отваряне.

Back To Top