skip to Main Content
Интериорна врата с алуминиева лайсна и стъклено крило

Интериорни алуминиеви врати

Алуминиевите интериорни врати се използват в почти всички области на нашия живот. Където и да отидете, до търговски център, до офис на фирма, до медицинско заведение или офис сграда, Вие използвате алуминиеви интериорни врати навсякъде. Нещо повече, все повече семейства монтират подобни врати у дома. В крайна сметка те имат редица уникални предимствa, затова и се избират сред другите. ​

Първо впечатление

Леко отваряне. По-доброто осветяване е първото нещо, което привлича вниманието при алуминиевите врати, ако им се добави стъклен панел. Алуминиевият профил е много по-здрав от пластмасовия, което прави възможно височината на крилото на рамката само около 110 мм. Благодарение на това решение остъкляването заема малко повече от площта на вратите, отколкото при другите врати.

Изцяло стъклени врати на офис

 

Външен вид

Повърхността на алуминиевите врати е идеално равна и гладка. В зависимост от желанията на клиента, профилът може да бъде боядисан във всеки цвят от RAL палитрата и перфектно ще се синхронизира с интериора на всяка стая.

Прозорците или стъклото с двоен стъклопакет могат да бъдат покрити с нюансови филми с различна интензивност, от леко потъмняване до огледално отражение. Също така филмите могат да имат нюанси с различни цветове.

Не се деформират и не изменят външния си вид под въздействието на слънчевата светлина, устойчиви са на механични повреди, както и на активните вещества в почистващите препарати. Чистотата се осигурява от гладката повърхност на профила, а простите форми правят поддръжката му лесна и спестяваща време.

​Шумоизолация

Остъкляването може да бъде представено като моно-стъкло или прозорци с двоен стъклопакет с дебелина до 24 мм. С монтираното стъкло, алуминиевата вътрешна врата се превръща в отличен шумоизолатор. Това важи особено за офиси, административни сгради и медицински институции. ​

Качеството на повърхността на алуминиевите интериорни врати гарантира приятен естетичен вид и гарантира лекота, както и не особено трудна поддръжка.

Дрешник със стъклени стени и гледка към природата

Различни варианти за дизайн

 Интериорните алуминиеви врати се произвеждат в няколко варианта. Те може да бъдат, както стандартни врати, така и с плъзгащ механизъм. Предимството на плъзгащата се врата е, че пести доста място. Платната се придвижват настрани, без да се изисква допълнително пространство за отваряне. Класическите врати имат по-опростен и по-надежден дизайн, осигурявайки голям свободен отвор при отваряне.

Напоследък се налага иновация при алуминиевите врати за баня. Вече те не са просто бели, а в цвят като другите врати в жилището, с лайсни, огледало и красиви дръжки. Само трябва да си изберете най-подходящата!

Back To Top
Обнови бисквитки