skip to Main Content
Модерен дизайн на интериорната врата

Интериорна врата за детска стая

Големият ден наближа и с него увереността Ви, че сте готови за него или детето Ви вече е на четири години,готово да стане новият Ван Гог или Мохамед Али. И в двата случая детската стая ще се превърне в оазис за игри и безсънни нощи. Ще Ви дадем няколко съвета как да улесните живота си и как с правилната интериорна врата да добавите щипка вълшебство в атмосферата на малкото човече.

Качества на интериорната врата според Вашите нужди

Ако започвате от нулата и Вашият пакостник тепърва се е появил на този свят, за Вас на първо място е добрият и дълъг сън. Ако изберете интериорни врати, които притежават изключителна звукоизолация няма да сбъркате. На пазара има врати с пчелна пита, която обира звука и Ви подарява спокойствие. Може да добавите и PVC език и панти, които първо Ви спестяват време от досадно смазване на вратата, но и когато се избавите от търкане на метал с метал решавате проблема със скърцането.

Винаги цветът и дизайнът са на първо място

Отново цветът трябва да е съобразен с мебелировката на стаята, но не забравяйте, че белите врати са красиви, но и черният флумастер ще придаде емблематичен вид на вратата. Ако държите на светлите цветове може да разгледате някои сиви гами или покрития, които лесно се чистят.

Интериорна врата със стъкло принт

Вече сте преминали през първия период от отглеждането на малко дете. Сега най-вероятно то иска да твори, има свои любими детски и книжки или обича динозаври. Тук вече търсите здравина и креативност. Нещо, което може да придаде специален вид на стаята. За по-смелите родители бихме предложили красиви интериорни врати със стъкло с принт на любим герой, а защо не космос или савана. Предлагат се такива врати със закалено и триплекс стъкло, което ще им придаде нужната устойчивост. Научете за предимствата на стъклените интериорни врати, защото не бива да се отказвате преди да разберете повече за тях.

Другите интересни врати са такива с фрезовка на цветя или други форми, които да развият въображението на Вашето дете. Може да добавите и стопер, който да спаси стените Ви при рязкото отваряне и тряскане на вратите. На пазара се предлагат различни вариации, като започнете от пингвини и мечки до стопери с форма на сладолед.

Back To Top
Обнови бисквитки