skip to Main Content
Врата Граде със стъкло в спалня

Как да акцентирате върху новите си интериорни врати?

Изборът на интериорни врати със сигурност не е лека задача. Веднъж, щом те вече са част от Вашия дом и интериора Ви, можете да ги използвате като главен акцент в определена стая. Как можете да насочите вниманието към интериорната си врата, дори тя да не е скъп дизайнерски модел изработен специално за Вас, ще видите в следващите няколко реда.

Лампа

Лампа врата шкаф

Първото, което можете да използвате е светлината в дома си, както и самият дизайн или покритие на вратата. Ако врата Ви е в по-старинен модел, в традиционен дървесен мотив и нюанс, можете да поставите антична права лампа близо до вратата, за създаване на чувство за уют и комфорт. Жълтата мека светлина в съчетание с античен декор, ще внася топлина и спокойствие в дома Ви.

Огледало

Огледало до стълбище

 

Поставянето на огледало в стая оптически разширява помещението, като Ви дава повече светлина и добавя ефект. Поставяйки огледало точно срещу интериорната врата, ще постигнете симетрия в стаята. Ако вратата е в светъл цвят или с ефектна фрезовка, с помощта на огледалото, ще копирате красотата ѝ още веднъж.

Декорация

Декорация растение и картина

Можете да насочите вниманието към вратите си като до тях поставите високи изящни вази с няколко декоративни стръка изкуствени цветя или поставка за високо стайно растение, което да вкарва цвят и свежест в стаята.

Килим

Килимче

Малко килимче в подходящ на вратата цвят и стил, небрежно поставено пред вратата, отново би донесло уют и чувство за топлина в стаята. За тъмни врати в ретро стил, плетен килим в тъмен цвят, перфектно би допълвал винтидж стила на дома Ви. Ако вратите Ви са светли и семпли е добър вариант да акцентирате върху тях, като поставите малко пухкаво килимче пред тях. Никога няма да сбъркате с меките пастелни цветове или класическо бяло поставено до малка кокетна масичка с елегантна ваза и дебела книга.

За някои хора, интериорните врати се явяват само обзавеждане, което да ползват по предназначение. Ако Вие сте сред тях и не търсите акцента им, можете да разберете повече за невидимите интериорни си врати и възможностите, които дават.

Back To Top
Обнови бисквитки