skip to Main Content
Блиндирана врата - Хипер Врати

Блиндирани врати – труден, но задължителен избор

 Входната врата е изборът, който ще ни затрудни най-много, защото това е входа на дома ни и ние искаме да бъде идеален. Вратата трябва да ни пази от нежелани гости, да изглежда модерно, стилно и разбира се, добре. Трябва да има добра изолация, както за зимно време, така и за лятно. Освен това е нужно и да звукоизолира от външния свят. Всеки е живял в жилище с входни врати, които са дървени, но идва момент, когато трябва да ги сменим с нещо по-модерно и разбира се, сигурно.

Изборът е труден, защото на пазара има прекалено голям избор от видове и модели. Може да изглежда лесно да се избере блиндирана врата, но това изобщо не е така. Блиндираните врати, освен че са най-правилният вариант, са и най-доброто на пазара в момента. Тези врати са с шипове, които са пасивни. Те остават в касата при затваряне. Няма значение, ако вратата се отваря навън и дали пантите се намират отвън, при едно евентуално изрязване, крилото няма да се отвори, понеже шиповете го държат към касата. Блиндираните врати с UV защита са перфектни за вили или къщи, защото тяхното покритие няма да се наруши от слънцето.

Блиндирана врата

Аксесоари за блиндирани врати

 Различни аксесоари се предлагат към тях: чукче, резе и шпионка. Касите са „разтегателни“ с уширения и така зида се покрива и отвън, и отвътре. Това Ви спестява разходи, защото няма да Ви се налага да доизмазвате или да извършвате други довършителни дейности. Различните фрезовки и цветове ще съчетаем и с интериорните вътрешни врати за по-добър и красив дизайн на дома. Все по-честа тенденция при избора на цвят са светлите модели.

С различни фрезовки са за всеки вкус, както по-семпли и класически форми така и по-екстравагантни и дръзки. Има и модели с облечени каси със същия МДФ. Блиндираните врати имат бронировка на ключалките, която е против разбиване. Определено блиндирана врата е най-добрият избор за Вашия дом, ще се чувствате сигурни и защитени. Пълнежът на вратите може да е под формата на минерална вата, полистирен. По-добрият и по нов от двата пълнежа е минералната вата, тя е предпочитана за изолация на Вашето жилище.

След като вече сте направили избор, научете как правилно да поддържате блиндираната врата. Това включва две основни задачи – почистване и смазване!

Back To Top
Обнови бисквитки