skip to Main Content
Блиндирана врата - Хипер Врати

Блиндирани врати – труден, но задължителен избор

 Входната врата е изборът, който ще ни затрудни най-много, защото това е входа на дома ни и ние искаме да бъде идеална. Тя трябва да ни пази от нежелани гости, да изглежда модерно, стилно и, разбира се, добре. Трябва да има добра изолация, както за зимно време, така и за лятно. Освен това трябва и да звукоизолира от външния свят. Всеки е живял в жилище с входни врати, които са дървени, но идва момент, когато трябва да ги сменим с нещо по-модерно и, разбира се, сигурно.

Изборът е труден, защото на пазара има прекалено голям избор от видове и модели. Може да изглежда лесно да се избере избере блиндирана врата, но това изобщо не е така. Блиндираните врати, освен че са най-правилният вариант, са и най-доброто на пазара, в момента. Тези врати са с шипове, които са пасивни. Те остават в касата при затваряне. Няма значение, ако вратата се отваря навън и дали пантите се намират отвън, при едно евентуално изрязване, крилото няма да се отвори, понеже шиповете го държат към касата. Блиндираните врати с UV защита са перфектни за вили или къщи, защото тяхното покритие няма да се наруши от слънцето.

Блиндирана врата

Аксесоари за блиндирани врати

 Различни аксесоари се предлагат към тях: чукче, резе и шпионка. Касите са разтегателни с уширения и така зида се покрива и отвън, и отвътре. Това ви спестява разходи, защото няма да ви се налага да доизмазвате или да извършвате други довършителни дейности. Различните фрезовки и цветове ще съчетаем и с интериорните вътрешни врати за по-добър и красив дизайн на дома. Все по-честа тенденция при избора на цвят се харесват светлите модели.

С различни фрезовки са за всеки вкус, както по-семпли и класически форми така и по-екстравагантни и дръзки. Има и модели с облечени каси със същия МДФ. Блиндираните врати имат бронировка на заключалките, която е против разбиване. Определено блиндирана врата е най-добрият избор за вашия дом, ще се чувствате сигурни и защитени. Пълнежа на вратите може да е като минерална вата, полистирен. По-добрият и по нов от двата пълнежа е минералната вата, тя е предпочитана за изолация на вашето жилище.

Back To Top