skip to Main Content
Избор на интериорна врата

6 от най-добрите врати за дома ви

Въпреки, че вратите на килера са абсолютно необходими, те остават една от често забравените нужди, когато говорим за интериорен дизайн. Разбира се, вратите на гардеробите са по-важни, тъй като не искате Вашите вещи да са на открито, за да могат всички останали да ги видят, така че ако сте в процес на обновяване на спалнята или на някоя област във Вашия дом, помислете относно стилните врати за гардеробна.

За да Ви улесним, ние създадохме удобен списък с най-добрите интериорни врати за всяка стая във Вашия дом, както е и препоръчано от нашите експерти по обновяване.

Двукрили врати

Двуклрили врати

Двукрилата врата е една от най-популярните идеи за врата. Това са спестяващи пространство врати, като има много начини да се обновят и същевременно да изразите своята индивидуалност. Различните дизайнери предлагат различни форми на дърво, за да се създаде съвременен външен вид.

Друга идея е да се добавят тапети с атрактивни щампи, които да им придадат уникален вид. Най-хубавото при използването на двукрили врати е, че те спестяват място, тъй като не заемат твърде много пространство. Освен това тези двукрили врати са достъпни, така че със сигурност са практичен избор.

„Черна дъска”

Черна дъска

Децата и възрастните могат да се забавляват с вратите на килера, покрити с боя за дъски. Като просто нанесете боя върху вратите, ще можете да ги превърнете в дъска, на която ще можете да пишете след около 48 часа след нанасянето ѝ..

Тази идея за гардероба на детската стая е перфектна, особено ако децата Ви обичат „изкуството”. Бои за дъски могат да бъдат закупени от почти всеки магазин и могат да бъдат нанесени лесно само за няколко часа. Това със сигурност е забавен начин за актуализиране на външния вид на стаята на децата Ви.

Завеси

Завеси

Някои собственици на жилища могат да предпочетат да нямат вградена врата. Може би, за да се разшири площта на стаята им или просто, защото обичат гъвкавостта на стила. Независимо от причината вместо голяма врата могат да се поставят завеси. Една проста завеса в бяла материя, която можете да окачите на широко и високо място, може да осигури естествен вид на всяка спалня.

Можете да изберете и по-дебела тъкан, която да прикрие съхраняваните вещи. Тази идея е много лесна за постигане. Необходимо е само да окачите хоризонтална част пред гардероба и след това да прикачите завеса по Ваш избор.

Плъзгащи врати за по-модерен вид

Плъзгащи врати

Двойните врати на гардеробното помещение, които се плъзгат, са чудесен избор за ограничени пространства. Възможен е и избор на метални плъзгащи се врати, които да придадат по „индустриална” атмосфера.

Това е една от онези идеи за затваряне на гардеробни, които са подходящи, както за мъже предпочитащи по-опростеното, така и за жени предпочитащи модерното.

Врата тип „щора”

Врати тип щора

Този тип врата наподобява щора. Те позволяват достатъчно въздух и светлина да преминават през гардероба, което помага да запазите дрехите си свежи. Ако харесвате детайлността, изберете дизайн, който идва с декоративни панели.

Ако искате да увеличите топлината в пространството, изберете вратите на гардероба от дърво. Тези врати също са лесни за поддръжка.

Огледални врати

Огледални врати

Огледалната врата може да направи спалнята Ви по-стилна. Всъщност, тази врата има двойна цел – врата и огледало в едно. Така, че вместо да купувате огледало в цял ръст, помислете за поставянето на огледална врата.

Тези врати в спалнята могат да Ви помогнат да направите стаята си по-красива и по-голяма. Те са практични, модерни и елегантни, като в същото време добавят нужното количество светлина в пространството на Вашата спалня.

Ако са Ви харесали тези предложения вижте други пет опции за интересни интериорни врати, за да почерпите  идеи за дома си.

Back To Top
Обнови бисквитки