skip to Main Content
Vhodna Vrata Dvukrila Nadstojka 1

Дай ми малко време и аз ще ти дам 5 причини да смениш още днес старата си входна врата

Всички знаем колко трудно и изморително е подготовката и организацията за ремонт на домът ни, било то нов дом или вече остарял и амортизирал интериор, който има нужда от подмяна. Започваме да мислим с какво да започнем, кое е най-наложително. Ако имаме бюджета да подменим всичко из основи, то това е чудесно, но не винаги се получава така. Понякога започваме да си казваме „Тази година ще сменя това и това. Догодина ще сменя и другото.”. Ако и при вас е настъпил монета за смяна на старото, с нещо ново съвременно и модерно, то нашият съвет е да започнете със входната си врата. Тя е обликът на вашия дом, тя говори за вас първо, пред съседите ви, пред гостите ви, та дори и пред пощальона и жената от ВИК-то.

Колко често човек подменя вратите в дома си?

Най-много два пъти в живота. Един път, когато закупува жилище при основен ремонт и още веднъж, предполагаме, след 20-30 години, след амортизация. Затова тази покупка е много важна като избор. Започвате да се чудите, цена, производител, изолация, цвят, време за изпълнение на поръчка, размери. Въпросите са много и няма как сами да си отговорите, тъй като не всеки ден ви се налага да купувате врата. Точно затова ние от екипа на Хипер Врати сме насреща, за да ви помогнем да направите най-добрата инвестиция, съотношение цена и качество, за години напред.

Причините да смените първо входната си врата са много

Ако старата ви врата вече е морално остаряла. Ако старата ви врата се е подула и покритието се е обелило. Ако тя духа от всякъде и се налага да слагате какво ли не, за да не влиза студ в дома ви. Ако се затваря трудно или почти невъзможно. Ако просто изобщо вече не е модерна, дори се чудите след смяна, дали да не я дарите на някой музей на антиките от социализма или още по-лошо, музеят да е за каменната ера или неолита, или палеолита (шегуваме се, разбира се). Във всички случай, ако дори и една от тези причини присъстват във вашия случай, то обезателно е време за смяна.

Друга причина за смяна на вратата ви е, ако просто сте перфекционисти, направили сте страхотен ремонт, изпипан до най-малката подробност. Представете си интериорът Ви, примерно, е бял, изчистен и завършен до най-малка подробност и външната врата е една такава остаряла, тъмна и грозна, как да не я смените с нещо елегантно подходящо отвсякъде на новата ви визия. За светли и изчистени визии на интериор и екстериор имаме страхотни предложения за вас:

Блиндирана входна врата модел T-901

T 901 01

Стилен дизайн и отлична изработка от серия Елеганс. Идеалното попълнение за вашия интериор от светли цветове, в допълнение с най-висок клас качество и сигурност.  

Блиндирана входна врата модел T-100

T 100 W 03


Блиндирана врата с модерен дизайн

Ако пък интериорът на дома Ви набляга на тъмните цветове, стараете се да гоните старинен стил или просто обичате приглушената светлина и уюта на дървесните мотиви, то и за Вас имаме предложения, с които да направите финалния завършек на интериора си.

Блиндирана входна врата Т-1001, цвят Венге

T 1001 hiper tiny

Или пък желаете да заложите на екзотичните цветове, който ще сложат свежа нотка още с пристъпването прага на вашия дом и ще заяви вашата индивидуалност на гости и близки, още с почукването на блиндираната врата.

Блиндирана входна врата Т-1003, цвят Кавказ

hiper vrati t 1003

За всички имаме по нещо, въпросът е вашият вкус съчетан с нашата точна преценка, за задоволяване напълно нуждите Ви. И така. Дали е време за смяна на старото със нещо ново? Дали сте стигнали до финалната права на ремонта на вашия нов дом и е дошло време за „портата”на вашите мечти? Винаги времето е подходящо за нещо ново. Модата се сменя, времената се сменят, ние от Хипер Врати, винаги избираме подходящите модели, които за дълги години напред ще запазят своето качество и модерен дизайн. Така че, Да, дошло е време да смените своята врата с нова по-сигурна, по-красива и по-модерна блиндирана врата за вашия дом. Заповядайте, да направим вашия избор заедно, спокойни че сте в ръцете на специалисти с дългогодишен опит в сферата. За нас е важно да бъдем не само консултанти, а да бъдем част от професионално взетите решения за дизайн на дома Ви.

Back To Top