skip to Main Content
Старо-италианска входна врата в цвят циан

5 причини да смениш още днес старата си входна врата

Всички знаем колко трудно и изморително е подготовката и организацията за ремонт на дома ни, било то при нов дом или при вече остарял и амортизирал интериор, който има нужда от подмяна. Започваме да мислим с какво да започнем, кое е най-наложително. Ако имаме бюджета да подменим всичко из основи, то това е чудесно, но не винаги се получава така. Понякога започваме да си казваме „Тази година ще сменя това и това. Догодина ще сменя и другото”. Ако и при Вас е настъпил моментът за смяна на старото, с нещо ново съвременно и модерно, то нашият съвет е да започнете с входната си врата. Тя е обликът на Вашия дом, тя говори за Вас първо, пред съседите Ви, пред гостите Ви, та дори и пред куриера.

Колко често човек подменя вратите в дома си?

На този въпрос най-честия отговор е – най-много два пъти в живота. Един път, когато се закупува жилище при основен ремонт и още веднъж, предполагаме, след 20-30 години, след амортизация. Затова тази покупка е много важна като избор. Започвате да се чудите, цена, производител, изолация, цвят, време за изпълнение на поръчка, размери. Въпросите са много и няма как сами да си отговорите, тъй като не всеки ден Ви се налага да купувате врата. Точно затова ние от екипа на Хипер Врати сме насреща, за да Ви помогнем да направите най-добрата инвестиция, съотношение цена и качество, за години напред.

Причините да смените първо входната си врата са много

Често срещани проблеми при входните врати, понякога са основателна причина за смяна. Примерно:

  • ако старата Ви врата вече е морално остаряла;
  • ако старата Ви врата се е подула и покритието се е обелило;
  • ако проспуска течение и се налага да слагате какво ли не, за да не влиза студ в дома Ви;
  • ако се затваря трудно или почти невъзможно;
  • ако просто изобщо вече не е модерна.

Дори се чудите след смяна, дали да не я дарите на някой музей на антиките от социализма или още по-лошо, музеят да е за каменната ера или неолита, или палеолита (шегуваме се, разбира се). Във всички случай, ако дори и една от тези причини присъстват във Вашия случай, то обезателно е време за смяна!

Друга причина за смяна на вратата Ви е, ако просто сте перфекционисти, направили сте страхотен ремонт, изпипан до най-малката подробност. Представете си интериора Ви, примерно е бял, изчистен и завършен до най-малка подробност и външната врата е една такава остаряла, тъмна и грозна, как да не я смените с нещо елегантно подходящо отвсякъде на новата Ви визия. За светли и изчистени визии на интериор и екстериор имаме страхотни предложения за Вас!

Блиндирана входна врата модел T-901

Блиндирана входна врата T 901 01

Стилен дизайн и отлична изработка от серия Елеганс. Идеалното попълнение за Вашия интериор от светли цветове, в допълнение с най-висок клас качество и сигурност.  

Блиндирана входна врата модел T-100

Блиндирана входна вратаT 100 - Бяла

Белият цвят не остарява и винаги е на мода! Заложете на него, ако търсите простор и сигурност в дизайна.

Блиндирана входна врата Т-1001, цвят Венге

Входна врата Kartal T 1001

Ако пък интериорът на дома Ви набляга на тъмните цветове, стараете се да гоните старинен стил или просто обичате приглушената светлина и уюта на дървесните мотиви, то и за Вас имаме предложения, с които да направите финалния завършек на интериора си.

Блиндирана входна врата Т-1003, цвят Кавказ

Входна врата Kartal T 1003

Или пък желаете да заложите на екзотичните цветове, който ще сложат свежа нотка още с пристъпването прага на вашия дом и ще заяви вашата индивидуалност на гости и близки, още с почукването на блиндираната врата.

За всички имаме по нещо, въпросът е Вашият вкус съчетан с нашата точна преценка, за задоволяване напълно нуждите Ви. И така, дали е време за смяна на старото с нещо ново? Дали сте стигнали до финалната права на ремонта на Вашия нов дом и е дошло време за достоен завършек на Вашата цел? Винаги времето е подходящо за нещо ново. Модата се сменя, времената се сменят, ние от Хипер Врати, винаги избираме подходящите модели, които за дълги години напред ще запазят своето качество и модерен дизайн. Така че да, дошло е време да смените своята врата с нова по-сигурна, по-красива и по-модерна блиндирана врата за Вашия дом. Заповядайте, да направите изборът си при нас! Заедно, ще постигнем Вашите мечти за уютен дом, така че да останете спокойни, че сте в ръцете на специалисти с дългогодишен опит в сферата. За нас е важно да бъдем не само консултанти, а да сме част от професионално взетите решения за дизайн на дома Ви!

Back To Top
Обнови бисквитки