skip to Main Content
Интериорни врати за дома

5 Невероятни предложения за интериорни врати

Захванали сте се с трудната задача да смените старите вътрешни врати с нови. Обикаляте, разглеждате, но не можете да се спрете на модел. Ние ще Ви насочим кое е модерно за тази година и заедно с това ще Ви превилигироваме да се запознаете с 5 страхотни идеи за врати, които ще Ви направят определено силно впечатление! Тези 5 удивителни модела, които ще Ви преоставим са приложими за всеки дом, тъй като са в непретенциозни цветове за съчетание и са изчистени форми. С две думи казано –  стил и красота в една врата!

Ето ги нашите предложения:

 

  • Да започнем с модел номер 1 – цвета е Сибирска Лиственица

Този цвят е невъзможно да бъде извън модните стандарти, той е символ на чистотата, създава простор. Цвят Сибирска Лиственица има нежно изразени дървесни ивици, които допълнително придават красота на цвета. Модела е Bergedorf. Стилен модел с прави форми, стъкло което пропуска светлина, същевременно през него не се вижда и не се нарушава уюта в помещението. Този тип врати са избирани, както за големи така и за малки жилища.

  • Модел номер 2 е за любителите на дървесните нюанси

Цвета е Златен дъб. Страхотен цвят за интериорна врата! Съчетава се умело с ярки цветове заложени в интериора. Този цвят е добър, както за дома Ви, така и за офиса. Модела с този цвят е 033.

  • Минаваме на модел номер 3 – цвят познат като Венге

Интериорните врати в кафявата гама са масово избирани в домовете ни, малцина са склонни да експериментират с по-цветен и различен интериор. Тази врата е в цвят Венге, стандартно и абсолютно познато за всички ни. Голяма част от мебелите ни са в този цвят. Модела върху, който е използван този цвят е модел 208. Този модел е за хората, които обичат максимум стъкло и малко по разчупени форми.

  • Следващия модел е номер 4 – Дъб Вераде

Цвета е един от най-модерните към момента и той е Дъб Вераде, който изключително много наподобява известния вече цвят дъб сонома. Моделът е на серията Gradde и е наименуван като Wartburg. Материалите използвани за направата на врати Gradde са изключително висококачествени.

  • Последния модел 5 е модел Simpel, Шведски дъб

Няма начин да не предложим и модел, който да е без стъкло, тъй като този тип вътрешни врати са използвани за всяко помещение. Цветът избран тук е Шведски дъб.

Тези запомнящи се модели интериорни врати са стилен избор за всеки дом и интериор!

Back To Top