Заяви БЕЗПЛАТЕН оглед
Интериорни врати за дома

5 Невероятни предложения за интериорни врати

Захванали сте се с трудната задача да смените старите вътрешни врати с нови? Обикаляте, разглеждате, но неможете да се спрете на модел?

Ние ще Ви насочим кое е модерно за тази година и заедно с това ще Ви дадем възможността да се запознаете с 5 страхотни предложения, които ще задържат вниманието Ви.

Тези 5 удивителни модела, които ще Ви покажем са подходящи за всеки дом, тъй като са в непретенциозни цветове за съчетание и са със семпли форми. С две думи казано стил и красота в една врата.

Ето ги нашите предложения:

 

Да започнем с модел номер 1 в цвят сибирска лиственица. Този цвят е невъзможно да бъде извън модните стандарти, той е символ на чистотата, създава простор. Цвят сибирска лиственица има нежно изразени дървесни ивици, които допълнително придават красота на цвета. Модела е Bergedorf. Стилен модел с прави форми, стъкло което пропуска светлина, същевременно през него не се вижда и не се нарушава уюта в помещението. Този тип врати е подходящ, както за големи така и за малки жилища.

Модел номер 2 е за любителите на дървесните нюанси. Цвета е златен дъб. Страхотен цвят за интериорна врата, който може да бъде съчетан с ярки цветове заложени в интериора. Този цвят е добър, както за дома Ви, така и за офиса. Модела с този цвят е 033.

Минаваме на модел номер 3. Интериорните врати в кафявата гама са масово избирани в домовете ни, малцина са склонни да експериментират с по-цветен и различен интериор. Тази врата е в цвят венге, стандартно и абсолютно познато за всички ни. Голяма част от мебелите ни са в този цвят. Модела върху, който е използван този цвят е модел 208. Този модел е за хората, които обичат максимум стъкло и малко по разчупени форми.

Следващия модел е номер 4. Цвета е един от най-модерните към момента и той е дъб вераде, който изключително много наподобява известния вече цвят дъб сонома. Модела е на немска фирма Gradde и е наименуван като Wartburg. Материалите използвани за направата на врати Gradde са изключително висококачествени.

Последния модел 5 е модел Simpel. Няма начин да не предложим и модел, който да е без стъкло, тъй като този тип врати са подходящи за всяко помещение. Цвета, който сме избрали е шведски дъб.

Тези страхотни модели интериорни врати са стилен избор за всеки дом и интериор.