skip to Main Content
Стъклена врата

Стъклени врати за дома ни

Модерни интериорни врати от стъкло

     Стъклото е материал, който се използва широко в строителството, независимо дали за прозорци, стени или врати. То е много елегантно и придава чист и изискан външен вид. Стъклото, използвано като врата, се счита за подходящо, особено в помещения, където няма голяма нужда от уединение. Интериорните стъклени врати са много елегантни, с широк диапазон от варианти за дизайн. Материалът също дава илюзия, че стаята е по-голяма и позволява проникването на много повече светлина.

     Въпреки това, има и недостатъци при използването на стъкло за врата, единият от които е, че през него се вижда и не се гарантира уединението, когато понякога е нужно. Съществува и страха от счупване и евентуално блъскане в стъклото, особено ако е прозрачно. Но разбира се, винаги може да се нещо за тези недостатъци, като се използва матирано стъкло, което е непрозрачно, но позволява да прониква светлина. Освен това, днешните врати се изработват от закалени стъкла, които са много по-здрави от обикновените.

     Модерните стъклени врати варират в широка гама от модели, между които имате възможност да избирате. Можете също така да видите красотата и елегантността на различните дизайни и да изберете тези, които отговарят на вашия вкус и са подходящи за интериора в дома ви.

Стъклените врати придават изисканост в жилището

     Една изчистена плъзгаща интериорна врата от стъкло може да е изискана и семпла, но и едновременно с  това закачлива и елегантна.

     Друг вариант за стъклена врата е с детайлни матирани елементи. Тя ще добави красота и изисканост към интериора, но ще продължи да поддържа усещането за семплост.

    Ретро визия също може да се създаде със стъклена врата, с помощта на нестандартни детайли върху прозрачно стъкло, за да се придаде изразително усещане на този прост, но атрактивен дизайн.

    Модерните интериорни стъклени врати привличат погледите с техните изчистени линии. Дизайнът, вдъхновен от минимализма, е микс от автентичност и простота, и би бил чудесно допълнение към всеки дом. Друг елегантен вариант е, когато стъклото е с гравирани линии върху матирано стъкло, което би било съвсем подходящо за врата на спалня, където е необходимо да не се вижда през стъклото.

   Стъклените врати се използват предимно в модерните жилища. Те добавят изтънченост като същевременно се поддържа прост и елегантен интериор в дома. От вас зависи как ще използвате тези врати.

Стъклени врати за баня

     Стъклените врати могат да се използват успешно и за банята. Те нямат никакъв проблем с влагата и не е задължително да бъдат прозрачни. През тях може да не се вижда нищо, но същевременно да изглеждат красиви и елегантни. Могат да бъдат декорирани с различни елементи, да са гравирани, цветни или с принт.

Back To Top