skip to Main Content
Стъклена врата в интериора на дома

Стъклени врати за дома ни

Постигане на модерно излъчване в интериора, чрез стъкло

     Стъкленият материал, се прилага широко в голяма част от строителството, независимо, дали за прозорци, стени или врати. Той е много елегантен и придава изчистен външен вид на всичко. Стъклото, приложено като крило при вратите, се смята за подходящо, най-вече в помещения, където не е необходимо голямо уединение. Вътрешните врати от стъкло са характерни с изключителна елегантност, с широк диапазон от варианти за дизайн. Материалът също добавя илюзионна преспектива, че площта е по-голяма и допуска проникването на много повече светлина.

     Въпреки това, има и недостатъци при използването на стъкло за врата, единият от които е, че през него се вижда и не се гарантира уединението, когато понякога е нужно. Съществува и страхът от счупване и евентуално блъскане в стъклото, особено ако е прозрачно. Но разбира се, винаги може да се смекчат тези недостатъци, като се използва стъкло тип мат, което е непрозрачно и не ограничава слънчевите лъчи. Допълнителен плюс при днешните врати е, че се създават от дебели и закалени стъкла, които са много по-здрави от обикновените.

     Модерните стъклени врати са толкова разнообразни и богати на модели, между които имате възможност да избирате. Можете също така да видите красотата и елегантността на различните дизайни и да предпочетете тези, които отговарят, както на вкуса Ви, така и на жилището Ви.

Стъклените врати придават изисканост в жилището

  • Една изчистена плъзгаща врата от стъкло може да е изискана и семпла, но и едновременно с това закачлива и елегантна.
  • Друг вариант за стъклена врата е добавка на детайлизирани матови вложки. Те ще подсилят още красотата и изискаността на интериора, но ще продължат да поддържат усещането за семплост.
  • Ретро визия също може да се създаде със стъклена врата, с помощта на нестандартни детайли върху прозрачно стъкло, за да се придаде изразително усещане на този прост, но атрактивен дизайн.
  • Модерните интериорни стъклени врати привличат погледите с техните изчистени линии. Дизайнът, вдъхновен от минимализма, е микс от автентичност и простота, и би бил красив завършек на дома.
  • Друг елегантен вариант е, когато стъклото е с гравирани линии върху матирано стъкло, решение прилагано при за врата на спалня, където е необходимо да не се вижда през стъклото.

  За модерните жилища стъклените врати са тези, които са най-избирани и търсени варианти. Те добавят изтънченост като същевременно се поддържа прост и елегантен интериор в дома. От Вас зависи как ще използвате тези врати. Разбира се, имаме и други предложения за модерни врати за апартамент – възползвайте се и от тях!

За банята – решението за стъклена врата е чудесно!

    Банята ежедневно се мокри, а стъклото е незаменимо в този случай. Те нямат никакъв проблем с влагата и не е задължително да бъдат прозрачни. През тях може да не се вижда нищо, но същевременно изглеждат толкова красиви! Декорацията им е неограничена, говорейки за гравюри, цветове или принтове.

Back To Top
Обнови бисквитки