skip to Main Content
Модерна Спалня

Съвети как да изберем перфектната интериорна врата

Повечето от Вас никога не сте и помисляли каква усилна задача може да бъде намирането на перфектната интериорна врата. Преди да направите своя финален избор е добре да  се запознаете с огромния асортимент от такива, които се предлагат на пазара. Материалите и тяхната направа също са определящ фактор, за да се сдобиете с точната врата, която ще допълни последния важен штрих на жилището Ви.

Насоки за перфектна врата за всеки

С определяне на това какви да бъдат Вашите интериорни врати – дали плъзгащи, изцяло стъклени, остъклени в различни форми или плътни, ще се ограничи кръга на търсенето. За малки помещения, за да се спести място, добро решение биха били плъзгащите или сгъваеми врати. Стъклените врати създават чувство за простор, като те пропускат най-много светлина, подходящи са например, като преход от хола към коридора. Плътните врати са идеален вариант да се създаде усещане за уединение и спокойствие.

Бежова спалня с врата Шведски дъб

Не на последно място, като фактор за избора Ви, е и цвета. Интериорната врата трябва да бъде в съчетание, както с пода, така  и с цвета на стените. Тя трябва да е в тон,  подобен на стените, също така и да е в композиция  с мебелите. Клиентът може да избира между дървесни декори с естествен мотив, нежни цветни нюанси и различен тип покритие. Вътрешните врати биват с  лакирано или фолирано покритие, също така и с покритие от естествен фурнир.

Различните материали, от които се изработват вратите също са определящи за избора Ви. При интериорните врати се ползват MDF или HDF.  HDF-a е изработен  по иновативна технология, затова той е с по-голяма плътност, както е и влагоустойчив. Вижте още предимства на вратите от HDF.

Пазарът предоставя разнообразие  от интериорни врати с различен вид остъкляване, с което може да се постигне ефектност. Пример за това е матовото стъкло, което може да допринесе за изцяло нова визия и стил на Вашия дом.

Back To Top
Обнови бисквитки