skip to Main Content
Модерна и стилна баня лятна градин

Иновация при алуминиевите врати за баня

Не Ви харесва дизайнът на обикновената алуминиева врата за баня, в бял стандартен цвят? Искате нещо красиво, нежно и елегантно, което да предизвика у Вас чувство на топлина и уют, а не да Ви кара да мислите, че сякаш живеете в някое от отделенията на кварталната болница.

Ще ангажираме вниманието Ви днес, чрез представяне иновация при вратите за баня. Разкошните ни модели се отличават с огромно съдържание от цветове, съответстващи тези на останалите вътрешни врати – като започнем от нежно бяло и минем през различни нюанси на по-светло или тъмно сиво и кафяво, та чак до черното или тъмното венге. Но това никак не е най-хубавото!

Алуминиева врата Стандарт, цвят Светъл дъб
Моделите за баня на сериите Стандарт и Граде

​Еднакви с останалите Ви интериорни врати!

Новите модели на серия Граде или Стандарт са с алуминиева конструкция от едната страна, а от другата наподобяват интериорна врата, която по цвят и визия наподобява тази на останалите вътрешни врати във Вашето жилище. Не е ли страхотно това! Винаги е добре всичко в дома Ви да е хармонично  – ето, как интериорните врати се съчетаят в пространството. Но имаме и още много интересни изненади.

​Добавяме и огледало, ако желаете!

Тъй като от опит знаем, че повечето клиенти предпочитат да имат огледало в банята си, ние поставихме такова и то в доста големи размери от вътрешната част на крилото. Освен удобството, което създава, огледалото придава и завършен вид на цялото помещение.

​Лайсна, която ще направи вратата Ви още по-красива!

Имате избор и между алуминиева лайсна или такава в различни цветове, отново от вътрешната страна на вратата – за още по-чудесна визия и разчупен дизайн.

​Различни дръжки, по Ваш избор!

Дръжките са много и различни по вид. Те биват по-заоблени или пък квадратни, розетки или цял шилд, от инокс или поцинковани. Някои от тях са изработени в цвета на вратите, за да се съчетават още по-добре.

Както видяхте, всичко при новите ни модели врати за баня е изпипано до съвършенство. Взели сме предвид всеки детайл, дори и на най-малкия, с цел зашеметяващ и напълно задоволяващ, всеки вкус, стил и дизайн. С алуминиевите врати на Граде или Стандарт няма да останете незадоволени. Те не са подвластни на влага и вода и са с красива визия и направени с вкус специално за Вас!

Back To Top
Обнови бисквитки