skip to Main Content
Интериорна врата

Изкуството във вратите

Всеки малък детайл от живота ни е отражение на нас самите, затова и винаги се стараем да избираме да общуваме с тези, които най-много ни наподобяват. А когато говорим за нашия дом – той трябва да е подбран в перфектна хармония с нашето разбиране за живота. Подхождаме с голям ентусиазъм към всеки детайл, а когато се стигне до интериорните врати трябва да знаем, че богатият избор на модели позволява всеки да се открие в тях. Можем да открием, дори изкуството скрито в тях и да се уповаваме на него, когато избираме.

Романтизъм

Хората с романтична душа, смело сърце и фантастични представи могат да открият романтизма във варианти с буржоазни фрезовки, флорални модели и авантюристични нотки. С тях ще направите дома си райско място и това всеки Ваш гост би го усетил.

Модернизъм

Моделите основани на модернизма са изчистени, строги, внушават класа и са концентрирани върху съвременната представа за красота и лека нотка в технологичен стил. С такава врата още на прага Вашият гост ще знае, че Вие сте с модерни разбирания и бистър ум. Стремите се към практичното, изчистеното и уюта, като не пренебрегвате възможностите на съвременния свят.

Традиционализъм

Ако обичате традиционализма, можете да откриете масивни модели в дървесни цветове, с фрезовки, акцентиращи над тяхната естествена красота. Подходящи са за хора, насочени към семейния уют, сигурност и удобство.

Абстрактно изкуство

Има варианти дори за най-щурите и купонджийски настроени хора, които обичат цветовете, абстрактното и поп-арт изкуството. Стъклените модели, с разнообразието и цветовете си, ще се открояват, като Вас и ще покажат на всеки, Вашата креативност, неконтролируем дух и стремеж за живот.

А дори и да не откривате Вашия модел, можете да „хванете четката” и сами да я нарисувате, защото се предлагат поръчкови модели. Така, че смело можете да откриете себе си и да се откроите от всички останали. Бъдете креативни, гледайки на вратите в дома си като на елементи, които Ви изразяват най-добре, така, че да почувствате дома си истински Ваш! Отвъд емоцията обаче помислете над 10 важни неща при покупката на интериорни врати, защото визията е важна, но не е всичко!

Back To Top
Обнови бисквитки