skip to Main Content
Модерен стил Интериорни врати Gradde

Да изберем ли модел на серия Граде?

За ценителите на естетиката, хармонията, класата и лукса, интериорните врати на серия Граде предлагат поръчкови модели, във различни вариации и цветове, готови да задоволят и най-претенциозните клиенти.

Името само говори за качеството

Марката е изпипана до последния детайл, като започнем от покритието Gradex Klasse A, от което се предлага богата цветова палитра от светли нюанси, а именно Сибирска Лиственица, Ясен Вералинга, Дъб Вераде, а за любителите на естествения дървесен нюанс, се предлага Шведски дъб. Характерното за тези цветове е, че самото покритие е устойчиво на надраскване, благодарение на слоя от целулоза и дървесни частици, които са пропити с меламинови смоли и лакове, и освен това придават по-голяма здравина на HDF плоскостите.

Тъмната гама интериорни врати предлага цветовете Череша Сан Диего и Орех Рибейра. Освен, че изглеждат доста луксозно, другото предимство на тези десени е, че благодарение на технологията Hartfein на Grade, гарантира устойчивост на вода и надраскване клас А++. За всичко това имат заслуга вертикално разположени дървесни частици, които са импрегнирани със синтетични и меламинови смоли и защитен лак.

Друго качество на серията и на покритието е, че никъде няма прекъсване. Изключително важно качество, за вратите е да не се обелят. Ръбовете са заоблени, доста полезно, ако има малко дете в жилището. Също така се предлага пълнеж от целуоза тип „пчелна пита” и перфорирано ПДЧ. Препоръчително е помещенията, като спалня, детска стая и хол, да са с пълнеж перфорирано ПДЧ, заради плътността на врата, а и на свое място това гарантира и шумоизолация.

Разнообразие от интериорни врати

До сега всичко изброено се поддържа от стандартните модели. Каталога предлага голямо разнообразие на модели. Минимума на вариации на модел е поне 5. Изключително разнообразни са интериорните врати със стъкло, варианти има с матово, тип „чинчила” или огледало.

Друга серия от марката предлага т.н. „градация”, това ще рече, че фолиото в най-горната част е бледо, а надолу става по-плътно. Предлага се и серия с фолио принт с най-различни мотиви подходящи не само за жилище, но и за кафенета, барове, ресторанти, пиано-барове, спа-центрове, рецепции на хотели, детски кътове и т.н.

За любителите на лайсните има изключително красиви модели с лайсна, която може да се избере да е матова, гланцова или релефна. Поръчковите модели интериорни врати на серия Граде предлагат най-широкия спектър на цветове, модели и вариации на моделите, задоволително за най-взискателните вкусове. Качество и лукс за всеки вкус!

Back To Top