skip to Main Content
Модерен стил Интериорни врати Gradde

Да изберем ли модел на серия Граде?

За ценителите на естетиката, хармонията, класата и лукса са вътрешните врати от предлаганата от нас серия Граде. Те имат възможност за поръчкови модели в различни вариации и цветове, готови да задоволят и най-претенциозните клиенти.

Името само говори за качеството

Марката е изпипана до последния детайл, като започнем от покритието Gradex Klasse A, от което се предлага богата цветова палитра от светли нюанси, а именно – Ясен Вералинга, Сибирска Лиственица, Дъб Вераде. За любителите на естествения дървесен нюанс, се предлага Шведски дъб. Характерното за тези цветове е, че самото покритие е устойчиво на надраскване, благодарение на комбинацията от целулоза и дървесни частици, които са пропити с меламинови смоли и лакове, и освен това допринасят за изключителната стабилност на HDF плоскостите.

Тъмната гама интериорни врати предлага цветовете – Орех Рибейра и Череша Сан Диего. Тяхното излъчване е доста луксозно, но имат и друго предимство – благодарение на технологията Hartfein на Gradde, се гарантира устойчивостта им на вода и надраскване клас А++. За всичко това имат заслуга, вертикално позиционираните дървесни частици, които са импрегнирани със специфични меламинови смоли и предпазващ лак.

Друго качество на серията и на покритието е, че никъде няма прекъсване. Изключително важно качество, за вратите е да не се обелят. Ръбовете са заоблени, доста полезно, ако има малко дете в жилището. Също така, се предлага пълнеж от целулоза, който носи името „пчелна пита” и перфорирано ПДЧ. Препоръчително е помещенията като спалня, детска стая и хол, да са с пълнеж перфорирано ПДЧ, заради плътността на вратата, а и на свое място това гарантира и шумоизолация.

Започвайки от имената на моделите и минавайки през техните цветове, врати Граде крият символика. Открийте своята сред тях!

Разнообразие от интериорни врати

Досега всичко изброено се поддържа от стандартните модели. Каталогът обаче предлага голямо разнообразие. Минимумът на вариации на модел е поне 5. Изключително разнообразни са интериорните врати, имащи стъкло. Вариантите са с матово, тип „чинчила” или огледало.

Друга серия от марката предлага т.нар. „градация”, това ще рече, че фолиото в най-горната част е бледо, а надолу става по-плътно. Предлага се и серия с фолио принт с най-различни мотиви, които са подходящи не само за жилище, но и за кафенета, барове, ресторанти, пиано-барове, спа-центрове, рецепции на хотели, детски кътове и т.н.

За любителите на модерната линия има изключително красиви модели с лайсна, която може да се избере да е матова, гланцова или релефна. Поръчковите модели от представената серия Граде, отнасящи се за интериорни врати, предлагат най-широкия спектър на цветове, модели и вариации на моделите, задоволително за най-взискателните вкусове. Качество и лукс за всеки вкус!

Back To Top
Обнови бисквитки