skip to Main Content
Модерен стил Интериорни врати Gradde

Да изберем ли модел на серия Граде?

За ценителите на естетиката, хармонията, класата и лукса са вътрешните врати от предлаганата от нас серия Граде . Те имат възможност за поръчкови модели в различни вариации и цветове, готови да задоволят и най-претенциозните клиенти.

Името само говори за качеството

Марката е изпипана до последния детайл, като започнем от покритието Gradex Klasse A, от което се предлага богата цветова палитра от светли нюанси, а именно – Ясен Вералинга, Сибирска Лиственица, Дъб Вераде. За любителите на естествения дървесен нюанс, се предлага Шведски дъб. Характерното за тези цветове е, че самото покритие е устойчиво на надраскване, благодарение на комбинацията от целулоза и дървесни частици, които са пропити с меламинови смоли и лакове, и освен това допринасят за изключителната стабилност на HDF плоскостите.

Тъмната гама интериорни врати предлага цветовете – Орех Рибейра и Череша Сан Диего. Тяхното излъчване е доста луксозно, но имат и друго предимство – благодарение на технологията Hartfein на Gradde, се гарантира устойчивостта им на вода и надраскване клас А++. За всичко това имат заслуга, вертикално позиционираните дървесни частици, които са импрегнирани със специфични меламинови смоли и предпазващ лак.

Друго качество на серията и на покритието е, че никъде няма прекъсване. Изключително важно качество, за вратите е да не се обелят. Ръбовете са заоблени, доста полезно, ако има малко дете в жилището. Също така, се предлага пълнеж от целулоза, който носи името „пчелна пита” и перфорирано ПДЧ. Препоръчително е помещенията като спалня, детска стая и хол, да са с пълнеж перфорирано ПДЧ, заради плътността на вратата, а и на свое място това гарантира и шумоизолация.

Разнообразие от интериорни врати

До сега всичко изброено се поддържа от стандартните модели. Каталога обаче предлага голямо разнообразие. Минимума на вариации на модел е поне 5. Изключително разнообразни са интериорните врати, имащи стъкло. Вариантите са с матово, тип „чинчила” или огледало.

Друга серия от марката предлага т.н. „градация”, това ще рече, че фолиото в най-горната част е бледо, а надолу става по-плътно. Предлага се и серия с фолио принт с най-различни мотиви, които са подходящи не само за жилище, но и за кафенета, барове, ресторанти, пиано-барове, спа-центрове, рецепции на хотели, детски кътове и т.н.

За любителите на модерната линия има изключително красиви модели с лайсна, която може да се избере да е матова, гланцова или релефна. Поръчковите модели от представената серия Граде, отнасящи се за интериорни врати, предлагат най-широкия спектър на цветове, модели и вариации на моделите, задоволително за най-взискателните вкусове. Качество и лукс за всеки вкус!

Back To Top