skip to Main Content
Vhodni Vrati Za Kashti

Входни врати за къщи

     Ако не знаете откъде да започнете, когато искате да подмените старата входна врата на къщата си, ние ще ви дадем няколко полезни съвета, които биха направили избора ви по-лесен.

Правилни размери на търсената входна врата

     Не знаете как се прави? Преди да предприемете търсене на входни врати за къщи, трябва да сте наясно с размерите на отвора ви. Необходимо е да измерите разстоянието от средата на единия перваз в ширина до средата да другия перваз. За измерване на височината се използва същият метод ( взима се разстоянието от пода до средата на перваза). Ако не сте сигурни в направените от вас измервания, винаги може да се възползвате от професионалните услуги на дадена монтажна фирма (в повечето случаи фирмите, предлагащи входни модели имат монтажна група или използват услугите на друга такава фирма).

Какво трябва да притежава входната врата за къща?

     Необходимо е входната врата да бъде стабилна и здрава, като в комбинация да има приветлив външен вид, изпитана заключваща система и добри показатели за шумо, топло и звукоизолация.

Ако все още се чудите кои модели притежават всичко това, то отговорът е само един – блиндираните врати.

Къде може да се монтира блиндирана врата?

     Няма ограничения за поставяне на такава врата, а само полезни препоръки, които насочват клиентите по правилния път, когато избират входна врата за своята къща.

     Покритието на моделите  може да бъде различно, като главна роля играе предназначението на вратата. Ако вратата е пряко изложена на външни атмосферни условия, то е необходимо тя да притежава специално покритие, което да защитава метала. Пример за врати, подходящи за външен монтаж са: блиндирана входна врата модел 516 и блиндирана входна врата модел 539. Те са покрити със специално UV фолио, което не позволява на покритието да избелява от слънчевите лъчи. Ако вратата няма да бъде изложена на външните условия, тогава няма ограничения за външната обработка на вратата.

Защо да изберете блиндирана входна врата?

     За да бъде полезен един продукт, той трябва да бъде изпитван и тестван многократно, преди да се предложи. Блиндираните врати са едни от най-разпространените модели входни врати. Те притежават редица качества и се предлагат на достъпни цени. Металната им конструкция е стабилна и издържа различни натоварвания. Моделите създават усещане за сигурност и увереност  в направения избор.

Back To Top