skip to Main Content
Червена входна врата на къща

Входни врати за къщи

Ако не сте наясно и се чудите, как да подмените износената си входна врата и откъде да започнете, ние сме насреща. Следвайте препоръките ни и ще получите удовлетворяващ резултат – нова и надеждна входна врата за къща!​

Правилни размери на търсената входна врата

Не знаете как се прави? Преди да предприемете търсене на входни врати за къщи, трябва да сте наясно с размерите на отвора Ви. Необходимо е да измерите разстоянието от средата на единия перваз в ширина до средата на другия перваз. За измерване на височината се използва същият метод (взима се разстоянието от пода до средата на перваза). Ако не сте сигурни в направените от Вас измервания, винаги може да се възползвате от професионалните услуги на дадена монтажна фирма (в повечето случаи фирмите, предлагащи входни модели имат монтажна група или използват услугите на друга такава фирма).​

​Какво е нужно за една входната врата за къща?

Необходимо е входната врата да бъде стабилна и здрава, като в комбинация да има приветлив външен вид, изпитана заключваща система и добри показатели за шумо, топло и звукоизолация. Запознайте се по-подробно с характерирсиките на изолационните пълнежи. Ако имате резерви и още се двоумите при решението си, кои модели са препоръчителни във Вашия случай – това са популярните блиндирани врати!

​Къде може да се инсталира блиндирана врата?

Няма ограничения за поставяне на такава врата, а само полезни препоръки, които насочват клиентите към правилната врата, когато са пред дилема и не могат да изберат. Покритието на моделите  може да бъде различно, като главна роля играе предназначението на вратата. Ако вратата е пряко изложена на агресивните външни условия на времето, то е необходимо тя да има едно специфично качество – покритие, защитаващо метала. Пример за врати (блиндирани), подходящи за външен монтаж са: модели 516 и 539. Те се характеризират точно с такова UV фолио, което не позволява на покритието да избелява от слънчевите лъчи. Ако вратата няма да бъде изложена на външните условия, тогава няма ограничения за външната обработка на вратата.

Защо да предпочетете именно блиндирана входна врата?

Преди да бъде пуснат продукт за продажба, трябва да е минал тестове, след които той получава нужния сертификат. Това касае и входните врати, сред които са и блиндираните. Те са най-популярни и предпочитани, заради качествените си показатели. Тяхната цена, според това, което получавате е напълно оправдана. Сред най-значимите характеристики, трябва да се отбележи металната им конструкция, която издържа различни атаки и натоварвания. Моделите създават усещане за сигурност и увереност  в направения избор!

Back To Top
Обнови бисквитки