skip to Main Content
Бели интериорни врати

Белите врати – винаги на мода

Белите врати са част от много модерни и съвременни домове. Техният семпъл дизайн, стил и гладък завършек ли ги прави толкова популярни и желани? И защо домакинствата ги искат и предпочитат толкова много? Каква е тяхната тайна? Защо са сред най-продаваните?

​Възможностите на белия цвят

Знаем, че неутралните цветове играят важна роля при проектирането на интериора. Те могат да направят стаите да изглеждат по-големи, както и самото помещение по-уютно. Има редица начини да промените визията на дома Ви без да правите грандиозни ремонти. Вратите са най-достъпният и евтин начин – без да влагате много средства можете да постигнете уникален резултат. Без значение, дали искате бяла интериорна врата, заради универсалността ѝ, или пък желаете драстична промяна във визията, като комбинирате с дръзки и разчупени мебели и цветове, многобройните модели и варианти, които можем да Ви покажем, ще са Ви от полза, за да пристъпите към своя избор.

​Защо да изберете бяла вътрешна врата?

Една от причините да изберете бяла врата е заради нежния и непринуден стил, който на мига ще се открои. Гостите ще Ви затрупат с комплименти за вкуса и естетиката Ви. Също така, ако стаите Ви са малки по площ и нямат достатъчен приток на естествена светлина, белите врати със стъкло са чудесен избор, за да създадете илюзия за пространство. Можете да избирате между няколко вида покритие и много разнообразни модели. Нашите врати са популярни, както сред по-традиционни, така и сред по-съвременни и разчупени интериори. Произведени са от високо качество материали по специален технологичен процес.

Моделите без стъкло имат оребряване по дължината на цялото крило, което им придава допълнителна здравина. Освен това, белите врати никога не излизат от интериорните списания и каталози. Те винаги са на мода. Колкото и семпли да Ви изглеждат, те могат коренно да преобразят Вашето жилище или офис.

Малките промени могат да доведат до съществена разлика в резултата. Научете как да съчетаете интериорната врата с дизайна на жилището си, като не забравяйте да разгледате нашия голям асортимент от интериорни врати, за да видите модела, който най-много подхожда на стила Ви.

Back To Top
Обнови бисквитки