Заяви БЕЗПЛАТЕН оглед
Бели интериорни врати

Белите врати – винаги на мода

Белите врати са част от много модерни и съвременни домове. Техния семпъл дизайн, стил и гладък завършек ли ги прави толкова популярни и желани? И защо хората ги търсят и предпочитат толкова много? Каква е тяхната тайна? Защо са сред най-продаваните?

Знаем, че неутралните цветове играят важна роля при проектирането на интериора. Те могат да направят стаите да изглеждат по-големи, както и самото помещение по-уютно. Има редица начини да промените визията на дома ви без да правите грандиозни ремонти. Вратите са най-достъпния и евтин начин – без да влагате много средства можете да постигнете уникален резултат! Без значение дали искате бяла интериорна врата заради универсалността ѝ, или пък искате драматична промяна във визията – като комбинирате с дръзки и разчупени мебели и цветове, многобройните модели и варианти, които ние предлагаме ще ви помогнат да направите своя избор.

Защо да изберем бяла интериорна врата

Една от причините да изберете бяла врата е заради нежния и непринуден стил, който мигновено ще забележите – гостите ще ви затрупат с комплименти за вкуса и естетиката ви. Също така, ако стаите ви са малки по площ и нямат достатъчен приток на естествена светлина, белите врати със стъкло са чудесен избор, за да създадете илюзия за пространство. Можете да избирате между няколко вида покритие и много разнообразни модели. Нашите врати са подходящи както за по-традиционни, така и за по-съвременни и разчупени интериори. Те са изработени от висококачествени материали и чрез специална технология. Моделите без стъкло имат оребряване по дължината на цялото крило, което им придава допълнителна здравина. Освен това, белите врати никога не излизат от интериорните списания и каталози. Те винаги са на мода. Колкото и семпли да ви изглеждат, те могат коренно да преобразят вашето жилище или офис!

Малките промени могат да доведат до съществена разлика в резултата. Не забравяйте да разгледате нашия голям асортимент от интериорни врати, за да изберете модела, който най-много подхожда на стила ви!